DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 20. června 2015

Home » » Minirecenze/minireview - ANTIGAMA - The Insolent (2015)

Minirecenze/minireview - ANTIGAMA - The Insolent (2015)


ANTIGAMA - The Insolent
CD 2015, Selfmadegod Records

Masakr mozku, masakr ušních bubínků, masakr lidské mysli. O tom je nová deska death grindových ANTIGAMA. Polští šílenci se po celou dobu pohybují na samé hraně stravitelnosti. Hlukové stěny se střídají s těmi ještě víc těžkotonážními a pro mnohé posluchače už se bude jednat o několikeré překročení nepsaných hranic. Je to jednoduše extrém kousající jako vzteklí psi někde v oblasti, kde si dávají již spoustu let dostaveníčko se smrtí takové smečky jako NAPALM DEATH, NASUM, BRUTAL TRUTH. Žádné kompromisy, žádné melodie pro slečinky. Jen nekonečná masáž. Podobnou hudbu mám rád tak dvacet minut a pak se mi začnou jednotlivé nápady slévat v jeden celek. Poláci pořád ještě za svými slavnějšími kolegy lehce pokulhávají, ale jinak se určitě jedná o velmi "příjemný" výplach. Zdá se mi, že letos toho grindu přibylo přeci jenom o trošku víc a tak si na své přijdou hlavně příznivci tohoto stylu. Chutné jsou pro mě i chvilkové pomalejší a experimentálnější pasáže. Ty oceňuji rozhodně víc než stále stejné a po čase už otravné "sypačky".

ANTIGAMA na své nové desce připomínají tsunami. Smetou vás bez kompromisů, vyhladí vás z povrchu zemského a zadupou vás hluboko do hlíny. Občas lehce monotónní, někdy lehce nudná, ale jinak velmi natlakovaná a šílená nahrávka. Velmi dobře. Death grind, který vás rozseká! 



Asphyx says:

ANTIGAMA reminds tsunami on its new album. They'll sweep you along without compromises, they obliterate you from the Earth's surface and trample you deep into the soil. Occasionally, a bit monotonous, sometimes slightly boring, but otherwise very pressure and crazy record. Very good. Death grind that  will cut you!

Share this games :

TWITTER