DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 11. července 2015

Home » » Minirecenze/minireview - MILKING THE GOATMACHINE - Goatgrind (2015)

Minirecenze/minireview - MILKING THE GOATMACHINE - Goatgrind (2015)


MILKING THE GOATMACHINE - Goatgrind
CD 2015, NoiseArt Records

Vážení a milí přátelé, vítejte na dalším pokračování seriálu o kozlích jatkách. Berlínští MILKING THE GOATMACHINE letos přicházejí s další porcí libozvučných melodií v rytmu deathu a grindu. K tomu si připočtěte velký kopec srandy a máte před sebou parádní koncertní kapelu. Šesté album v řadě, nikdy nekončící optimismus a poskakující fanoušci. U podobné muziky máte dvě možnosti, buď na jejich hru přistoupíte a budete se bavit a nebo všechno šmahem odsoudíte. "Goatgrind" mi přijde oproti minulosti lehce propracovanější (v rámci hraného stylu) a stále stejně dynamický. Jedná se samozřejmě o "odpočinkovou" záležitost, od které nemůžete čekat bůh ví co, ale i tak bych tento počin doporučil. Svět totiž, jak známo, není jen o temnotě, zlu a špíně (i když nám to tak někdy připadá). Pokud tedy máte chuť si zase jednou pořádně zatančit v rytmu třeba takových MISERY INDEX, THE ROTTED, buďte vítáni na dnešní vypečené párty. Doporučuji s sebou vzít několik plechovek piva, dobrou náladu a pořádný kus energie. Ano, právě energie je to, co mě na novince přesvědčilo nejvíc. Kozlové si nehrají na žádné umění, "jen" do toho kopnou, odjistí vlak, nahodí agregát a jedou. Někdy mívám na podobné pojetí hudby velkou chuť a po MILKING THE GOATMACHINE sáhnu vždy s chutí.

"Goatgrind" je velmi hezkým dárkem pro všechny fanoušky death grindu. Vtip, nadsázka, energie. To jsou slova, která charakterizují nahrávku asi nejvíce. Nečekejte nic složitého, tohle je hudba pro chvíle oddechu, na pořádnou párty. Potřebujete si vyčistit hlavu? Tančíte rádi? Milujete skákání z pódia? Pak neváhejte a jděte do téhle nahrávky. Určitě vás nezklame. Německý death grind, který vás rozseká na malé kousky! Příjemné album!




Asphyx says:

"Goatgrind" is a very nice gift for all fans of death grind. Joke, exaggeration and energy. These are the words that define the record most. Don't expect anything complicated, this is the music for respite for some pretty party. Do you need to clean your head? Do you like dancing? Do you like jumping off the stage? So don't hesitate and listen to this record. You won't be disappointed. German death grind that will cut you into small pieces! Pleasant album!

Share this games :

TWITTER