DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 5. září 2015

Home » » Minirecenze/minireview - PUTRID OFFAL - Mature Necropsy (2015)

Minirecenze/minireview - PUTRID OFFAL - Mature Necropsy (2015)


PUTRID OFFAL - Mature Necropsy
compilation CD 2015, Kaotoxin Records

Francouzký death metal, šmrncnutý špinavým grindem mi dělal dobře již v dobách, kdy se lámala půlka devadesátých let. Mám doma dokonce nějaké polozapomenuté demáče, která jsem si při příležitosti návratu těchto šílenců pokusil vyštrachat. Podařilo se, jen jsou na kazetách a nemám je kde přehrát. Nevadí, pro tyto účely vyšla letošní reedice. Tedy vlastně jen jedno CD, přesněji to druhé. To první je zbrusu nové, i když zahrané pořád ve starém, poctivém duchu. Měl a dodnes mám rád tuhle smečku hlavně kvůli schopnosti nahrát neskutečnou smršť, která vám i v těch nejvyšších rychlostech přijde melodická. K tomu si připočtěte velmi špinavou, zákeřně mokvající atmosféru a máte před sebou desku, která nemůže nechat krvácet žádné fanouškovo oko. CARCASS, propojený s vlivy GORE BEYOND NECROPSY, či DEAD INFECTION, FLESH GRINDER, HAEMORRHAGE i GENERAL SURGERY, nenechá nikoho na pochybách. Podobně "nechutná" hudba musí kolovat v žilách snad všem, kdo kdy přičichli k mrtvolkám. Legenda je zkrátka legenda a nikdo jí to už nevezme. A když si k tomu připočtete, že se do toho letos obuli se stejnou energií, jako v dávných dobách, není moc co řešit. Pro někoho nechutný bordel, pro mě krvavě mokvající lahůdka. 

PUTRID OFFAL nahráli přesně ten kousek zahnívajícího masa, který by neměl chybět ve sbírce každého pravověrného death/grindera. Zakládám album na čestné místo ve své sbírce a užívám si ten hnilobný puch. Hutné kytarové výjezdy, zabijácké bicí a všude kolem vznášející odér márnice. Řekněte mi na rovinu, co si víc může fanoušek kapely přát? Otevřete hroby, exhumujte mrtvé a slyšte slova pekelná! Při poslechu si přijdu jako by se mě někdo snažil stáhnout z kůže zaživa. Na albu by mělo být napsáno upozornění, že může způsobovat šílenství. Vítejte na té nejkrutější pitvě. Death grindová legenda se vrátila v plné síle a všem ukázala, jak se má správně dělat masakr. Skvělé, velmi naléhavé a natlakované album! 




Asphyx says:

PUTRID OFFAL recorded a putrescent piece of flesh which should be in every collection of the real death/grind fan. This album has a special place in my collection and I enjoy the purid smell. Solid guitar departures, killing drums and all around is the smell of charnel house.  Honestly, does a fan of a band need anything else? Open the graves, exhume corpses and listen the words of the hell. I feel like someone is trying to hide me alive. It should have a sign on the cover that says “may cause mental damage”. Welcome to the worst dissection ever. The death grind legend is back and full of strength and it showed us how the best massacre is done. Great, very acute and pressurized album. 


Share this games :

TWITTER