DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 6. ledna 2016

Home » » Minirecenze/minireview - EXTREME NOISE TERROR - Extreme Noise Terror (2015)

Minirecenze/minireview - EXTREME NOISE TERROR - Extreme Noise Terror (2015)


EXTREME NOISE TERROR - Extreme Noise Terror
CD 2015, Willowtip Records

Dneska mám sto chutí všechno rozsekat, rozdrtit, rozmlátit! Vzít do ruky sekyru, konečně si to vyřídit s televizí, která na mě poslední roky útočí s nesmysly ze všech stran, useknout kabel od sítě k počítači, odpojit se od virtuálního světa a pak bouchnout do stolu a vypadnout ven. Lidstvo postupně degeneruje a občas je dobré mu to dát najevo. Znáte EXTREME NOISE TERROR? Ne? A kde že jste to posledních třicet let žili? Opravdu pořád nic? Tak si mazejte doplnit vzdělání. Legendární Britové jsou totiž zpět. A to pořádně hlasitě a neurvale. Hergot, to je zase síla! Pokud máte rádi jejich stará alba, tak budete stejně rozsekáni na malé kousky. Zdá se mi totiž, že pánové v sobě objevili další temnou komnatu, plnou špíny, hnusu, grindu, deathu, crustu, punku a šílenosti. Je to totiž opět ještě větší nářez, než jsme doufali!

Novinka s neoriginálním názvem je plivnutím do ksichtu všem hudebním umělcům, kteří se marně snaží tvořit propracované a nároční desky. Mohou se snažit sebevíc, EXTREME NOISE TERROR nakonec stejně přijdou, rozmetají vše neskutečnou silou na malé kousky a odejdou středem. Občas je dobré, když někdo nakope dnešní společnosti zadky, aby si uvědomila, že skutečný život se nachází někde úplně jinde, než na každodenní společné onanii manažerů všehomíra. Ano, beru námitky, že některým fans může pořád Phil Vane za mikrofonem chybět, ale Ben McCrow (ex-THE ROTTED) je velmi slušnou "náhradou". Taky máte poslední dobou pocit, že všichni kolem jen neustále vypouštějí ze svých tváří samé kecy? Chytněte je za vlasy, přitáhněte k reprákům a ohulte hlasitost na maximum. Hudební teroristé z Británie to potom už vyřeší za vás. 

Zažili jste někdy tsunami? Že ne? Tak si pusťte novou desku "Extreme Noise Terror". Nějak nechápu, kde se v téhle kapele bere tolik energie. Novinka je totiž jedním slovem vynikající. Už dlouho jsem neslyšel nahrávku, která by mě přišpendlila rovnou na zeď. Britové hrají sice pořád stejně, ale na novince jsou ještě šílenější, hlasitější, zběsilejší než dřív. Jeden skvělý masakr střídá druhý, vy sedíte s pusou dokořán a nakonec máte sto chutí rozmlátit nábytek ve svém pokoji. Kombinace grindu, punku, deathu, crustu a špíny mi připomíná srážku s náklaďákem plným hnisu. Tohle je úder kladivem přímo do vašich mozků! Absolutní smršť! Dost bylo řečí, jdu raději pařit! Album, které vám vytrhá zuby i s kořeny! Excelentní záležitost!



Asphyx says:

Have you ever seen a tsunami, haven't you? So plax the new album "Extreme Noise Terror". I can't understand where this band takes so much energy. The news is in fact  excellent. I haven't heard such a record for a long time that  pinned me down directly to the wall. The British play always the same, but on the new album they are even crazier, louder, more furious than before. One great massacre after another, you sit open-mouthed, and at the end you want to smash the furniture in your room. The combination of grind, punk, death metal, crust and dirt reminds me of a crash with a truck full of pus. This is a hammer blowing directly into your brains! Absolute whirlwind! Words enought, I'm going to party! The album, which will pull out your teeth with the roots! Excellent stuff!

Share this games :

TWITTER