DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 5. ledna 2016

Home » » Minirecenze/minireview - INFECTED OMNIPOTENCE - Spawning a Dystopian Breed (2015)

Minirecenze/minireview - INFECTED OMNIPOTENCE - Spawning a Dystopian Breed (2015)


INFECTED OMNIPOTENCE - Spawning a Dystopian Breed
EP 2015, vlastní vydání


Tak tohle je masakr, přátelé. Nefalšovaný, syrový a krutý masakr. Absolutní brutálně death metalové vyhlazení vašich sluchovodů. Žádné berličky v podobně načančaných kudrlinek, melodických odlehčení a podobně. Ne, slitování nemá na novince dominikánských šílenců žádné místo. Pro mě donedávna neznámá smečka mě doslova přišpendlila ke zdi. Poslech je pro mě setkáním třetího druhu. Takhle nějak se hrávalo, když byl tento styl ve svých počátcích. EP je to svým způsobem temné, jdoucí až na samou podstatu morbidity. Vzory, u kterých si pánové berou inspiraci nebudu záměrně uvádět. Fanoušci si určitě rádi doplní sami a na rovinu, ostatním to bude stejně jedno. Fascinuje mě samozřejmost a určitá lehkost, se kterou sází INFECTED OMNIPOTENCE jeden riff za druhým. Nahrávka tak připomíná lavinu z kostí a lebek, která vás zahltí neskutečnou silou. Album se pro mě stalo velmi silným zážitkem obzvlášť ve chvílích, kdy jsem potřeboval trošku proprat mozek. 

Jsem zasypaný, pomalu z té tíhy šedivím. Je mi špatně od žaludku a cítím na prsou neskutečný tlak. Ne, to není pravý zával, to si jen dávám neustále dokola brutální novinku z daleké Dominikánské republiky. Album je pro mě velkým překvapením. Mám z poslechu velmi dobré pocity a nahrávka mě neskutečně baví. Líbí se mi nespoutanost, nekompromisní přístup, tlak, síla, energie a drive, které z desky doslova tryskají. Je to zkrátka a jednoduše "rozsekávka". Žádné "hraní si na drsňáky", ale opravdovost, uvěřitelnost. Já skutečně vidím kousky rozsekaných těl, povalujících se po ulicích, kaluže krve, ve kterých se procházejí skupinky toulavých psů. Lidská nenávist nezná mezí. Zde se ji povedlo zhudebnit. Reálně, drsně, odhodlaně.

Novinka brutálních death metalistů INFECTED OMNIPOTENCE je hodně krutou nahrávkou. Syrová, ostrá, nekompromisní, krutá a šílená. Takové je nové EP těchto maniaků z Dominikánské republiky. Doslova mě fascinuje, jakou má velkou sílu a tlak. Tohle album kolem sebe ničí vše živé. Už jste někdy měli v hlavě zaseknutou sekeru? Ne? Tak při poslechu "Spawning a Dystopian Breed" se tak budete cítit! Tohle album hodně bolí, připomíná mi úder kladivem přímo mezi oči. Přiznávám, nemohl jsem s poslechem dlouho přestat. Novinka totiž přesně splňuje všechny mé požadavky na dobré skladby. Pokud máte chuť na pořádně krvavý brutální death metal, který připomíná vlnu tsunami, budete určitě nadšeni jako já. Nelidský, hrubý smrtící kov, který doslova zabíjí! Skvěle!



Asphyx says:

The news of brutal death metallers INFECTED OMNIPOTENCE is very cruel recording. Raw, sharp, uncompromising, brutal and insane. This is the new EP of these maniacs from the Dominican Republic. I'm fascinated by the big power and pressure. This album destroy everything alive. Have you ever had an ax stucked in your head? Haven't you? So when listening to "Spawning a Dystopian Breed" you'll feel it! This album hurts a lot, it reminds me a hammer hitting between the eyes. I admit, I couldn't stop listening for a long time. The news fulfills all my requirements for good songs. If you fancy a really bloody brutal death metal, that is like tsunami, you will be excited like me. Inhumane, rude deadly metal, that literally kills! Great!

Share this games :

TWITTER