DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 27. března 2016

Home » » Minirecenze/minireview - REX SHACHATH - Revocation of the Blood Elect (2015)

Minirecenze/minireview - REX SHACHATH - Revocation of the Blood Elect (2015)


REX SHACHATH - Revocation of the Blood Elect
EP 2015, Great Dane Records


Britské death metalové komando je už po prvních pár tónech tak ostré, že má člověk až strach, aby se nepořezal. Kombinace vlivů DYING FETUS, SUFFOCATION a chvílemi i SIX FEET UNDER dává jasně na vědomí, co se bude na novinkovém EP odehrávat. Je to čiré zlo přátelé! Kapela sbírá jedno ocenění za druhým, jako kdysi lovci skalpy svých nepřátel. S klidným svědomím se mohu přidat ke kladnému hodnocení. Nahrávka sice obsahuje přesně ten druh smrtícího kovu, který mě normálně přestává po několika minutách bavit, ale s REX SHACHATH to mám jinak. Mívám při společných setkáních sto chutí se zvednout, vzít palici a jít uvolnit stres do nějakého opuštěného domu. Boural bych tam, stejně jako to činí svoji hudbou tihle Britové, jednu zeď po druhé.

Dobrých kapel lze napočítat na jednom prstu stovku, velmi dobrých už méně a těch vynikajících jen pár. Směle prohlašuji, že REX SHACHATH jsou přesně tím druhem skupiny, které předpovídám temně zářnou budoucnost. Mají v sobě totiž něco velmi přitažlivého. Připomíná mi to sledování boxerského utkání. Jedna rána střídá jeden riff, do toho řev zpěváka a navíc ještě pocit dobře vykonané práce. Na albu naleznete kombinaci starých, osvědčených postupů, zahalených do moderního kabátu a tak si na své přijde velká škála fanoušků. A ještě navíc, jako krvavý bonus, je přidán pořádný masakr. Hergot, to kope, jak splašená kobyla!

"Revocation of the Blood Elect" je death metalové album, která vás bez milosti vykostí! Má v sobě obrovský tlak, sílu a nekonečnou energii. S těmihle pány není radno si příliš zahrávat. Připomínají mi smečku rozzuřených pitbulů, kterým někdo nedal několik dní najíst. Mají hlad a jsou vám po krku! Na svém druhém EP jsou REX SHACHATH ostří, nekompromisní a krutě melodičtí zároveň. Při poslechu si přijdu jako lovená zvěř, jen čekám, kdo mi prokousne hrdlo jako první. Tohle je hodně dobrá death metalová práce, přátelé! Death metalové album, které vás roztrhá na kusy! Skvěle!



Asphyx says:

"Revocation of the Blood Elect" is a death metal album that debones you without mercy! It has enormous pressure, power and infinite energy. With these masters there is inadvisable to play much. They remind me a pack of angry pit bull, that didn't eat for several days. They are hungry and throw you around the neck! REX SHACHATH are sharp, uncompromising and cruelly melodic at the same time. When listening I'm like a hunted beast, just waiting who will bite my throat first. This is a very good death metal job, folks! Death metal album that will rip you apart! Great!

Share this games :

TWITTER