DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 21. března 2016

Home » » Minirecenze/minireview - ROTTEN SOUND - Abuse to Suffer (2016)

Minirecenze/minireview - ROTTEN SOUND - Abuse to Suffer (2016)


ROTTEN SOUND - Abuse to Suffer
CD 2016, Season of Mist

Finští grindoví bombarďáci jsou zárukou kvality. Hrají si ten svůj seversky nehostinný chaos hezky po svém, na nikoho a na nic se neohlížejí a jedou si svojí krvavě nastavenou cestou. Jednotlivá alba se odlišují spíše už jen zvukem, nápady jsou víceméně stejné. Vadí to ale vůbec někomu? Já myslím, že rozhodně ne. Jistota a pevný záchytný bod v dnešním rozervaném světě bývá mnohdy chtěnější a zajímavější, než tuny experimentů. ROTTEN SOUND hrají pořád přesně tím způsobem, jaký u nich mají jejich fanoušci nejraději. Pánové opět vzali do ruky sekyrky a šli vymlátit všechno kolem. Střeva lítají vzduchem, lebky pukají strachem, politici se třesou v obavách, cože jim to zase tahle finská úderka plivne do tváře.

Je to masakr, pronikající až do zadních částí vašeho mozku, je to absolutní vyhlazení sluchovodů. Sem tam něco hezky seversky zachřestí, občas se dunivě zpomalí, ale jinak je to jízda na horské dráze. ROTTEN SOUND  vždycky byli zajímaví právě tím, že hrají trošku jinak než ostatní grindové kapely. Čišela a dodnes z nich čiší určitá temná atmosféra, posbíraná snad někde na opuštěných hřbitovech. Finská legenda opět zasahuje! Krutě, ostře, nekompromisně. Je jako odjištěný vlak, který se vymkl kontrole. Osobně je mám ve svém pomyslném grindovém žebříčku hodně vysoko. Odpracovali si to u mě, poctivě, postupně. Uhranuli mě i svojí novinkou "Abuse to Suffer". Taky máte sto chutí zařvat spolu s kapelou na všechen ten hnus a špínu, které můžeme dnes všude vidět? Tak otevřete okno a jděte na to!

Novinka "Abuse to Suffer" řeže jako nabroušený skalpel. Je doslova narvaná dobrými riffy, je temná a těžká jako okovaná bota na vašich prsou. ROTTEN SOUND letos vydali album, které bourá svoji silou a energií zdi. Připomínají mi perfektně seřízenou mašinu na zabíjení. Líbí se mi, že album má drive, feeling. Finové opět potvrdili status legendy. Grind smíchaný s death metalem a hudebním extremismem. Co si víc přát? Nenašel jsem jediné slabé místo! Grindová nahrávka, u které pukají lebky strachem! Skvěle!



Asphyx says:

The news "Suffer Abuse It" cuts like a sharpened scalpel. It's literally crammed with good riffs, it's dark and heavy as banded shoe on your chest. ROTTEN SOUND released this year an album that breaks walls with their energy and power. They remind me a perfect adjusted machine to kill. I like that album because of drive and feeling. The Finns confirmed again the status of the legend. Grind mixed with death metal music and extremism. What would you want more? I can't find some weak point! When listening to this grind recording, all skulls are cracking with fear! Great!

Share this games :

TWITTER