DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 28. března 2016

Home » » Minirecenze/minireview - SKELETHAL - Morbid Revelations (2015)

Minirecenze/minireview - SKELETHAL - Morbid Revelations (2015)


SKELETHAL - Morbid Revelations
compilation 2015, Pulverised Records

Určitě se často ptáte, co se s vámi jednou stane, až odejdete z tohoto světa. Mnohdy hledáte odpověď ve starých knihách, diskutujete o tom se svými přáteli, přemýšlíte a často pak dostanete těžko popsatelný strach. Nejlepší filozofové i učenci občas vyjádří některou z myšlenek, která stojí za povšimnutí a posune vás zase o kousek blíž k pravdě. Poslední roky nic podobného nepotřebuji, bývám do záhrobí přenášen spolu s death metalovými kapelami. Ty mě vždy vezmou díky své plesnivé muzice k řece Styx, dají mi místo mince pro převozníka do ruky svoje CD a pošlou mi na cestu několik ostrých riffů. SKELETHAL jsou maniaci z Francie, kteří přesně pochopili, o čem záhrobí je. Vezměte si několik kilo hnisu, smíchejte je s ledem, lidským hnusem a pak možná trošku pochopíte, o čem tahle kapela je. Vítejte v tom nejtemnějším death doomovém undergroundu!

SKELETHAL mají na kontě jen nějaká ta EP a demonahrávky a tak se rozhodli, že nás poctí ještě loňskou kompilací. Ta je poskládána s velkým citem pro záhrobní věci. Skladby postupně gradují, zvuk je náležitě špinavě ošetřen a vy si tak můžete uspořádat další výlet na váš oblíbený hřbitov. Řeže to pěkně, přátelé! Švédská death metalová formule zkrátka a dobře opět zafungovala. Není divu, cítím v ní přidané kousky amerického smrtícího podhoubí. K tomu navrch, jako dezert v podobě mokvajícího vředu, je přidán vokál, který nepochází rozhodně z tohoto světa. SKELETHAL vás doslova zmasakrují chladem. Tahle dvojice bezvěrců moc dobře ví, jak zaujmout mé prohnilé srdce. Tohle je totální a bezprostředně zahraný old school death metal, oslavující starou poctivou smrt!

Loňská morbidní kompilace toho nejsmrdutějšího old school death metalu se rozhodně povedla. Najdete na ní ty nejvybranější kousky zahnívajícího masa. Každý hrobník, fanoušek old school death metalu a doomu by měl zbystřit svoji pozornost. Na albu se totiž odehrávají ty nejtemnější okultní rituály, chrastí se s kostmi a drtí se lebky ostrými melodiemi. SKELETHAL pocházejí z toho nejhlubšího podzemí a na jejich hudbě je to znát. Je ostrá, studená a špinavá, jako opuštěný hrob. Vítejte v zemi zla a beznaděje! Death doomová nahrávka, která vás spálí na popel! Kult!



Track:
1. Subterranean Sigh
2. Sabbatical Demonic Invocation
3. Interstellar Knowledge of the Purple Entity
4. Slaughtered From Beyond
5. Torn Apart (Carnage cover)
6. Intro
7. Macabre Oblivion
8. Putrefaction
9. Deathmanicvs Revelation
10. Curse of the Neverending
11. Death Returns
12. A Violation of Something Sacred (Sacrilege cover)
13. Death Returns
14. Putrefaction
15. Morbid Ovation
16. Show Me the Wrath (Sepultura cover)
17. Dead at KFJC - Radio Show

Band:
Jon Whiplash - bicí, basa
Gui Haunitng - zpěv, kytara


Asphyx says:

Last year's morbid compilation of the most stinking old school death metal is definitely succeeded. You can find here  the primest pieces of rotting meat. Each gravedigger, a fan of old school death metal and doom should sharpen his attention. The album is the darkest place of occult rituals, the bones are rattling and skulls are crushed with sharp melodies. SKELETHAL come from the deepest underground and this is evident on their music. It is sharp, cold and dirty like abandoned grave. Welcome to the land of evil and despair! Death doom recording that will burn you to ashes! Cult!

Share this games :

TWITTER