DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 6. března 2016

Home » » Recenze/review - DESTRÖYER 666 - Wildfire (2016)

Recenze/review - DESTRÖYER 666 - Wildfire (2016)


DESTRÖYER 666 - Wildfire 
CD 2016, Season of Mist


Otevřete brány pekelné a vypusťte tyhle šílené psy na zem! Rouhačství, nekompromisní názory, rebelie, kus krvavého masa. Tohle všechno jako by z mého oblíbeného metalu postupně mizelo. Stávají se z nás až moc často přizdisráči, přijde mi poslední dobou. Sice si vždycky zanadáváme někde na internetu, ale čelem se k věcem stavíme opatrně a se shrbenými zády. O tomhle ale thrash a black metal nikdy nebyli. DESTRÖYER 666 jsou možná pro někoho kontroverzní kapelou, ale také je to legenda, která si vysloužila své ostruhy poctivě a zarazila nám do uší nejeden pořádně ostrý hřeb. Novinka "Wildfire" je příjemným osvěžením v dnešní "plastové" době. Už jen ten řezající zvuk, perfektní obal. Člověk si přijde, jako když se vrátí z dnes tolik oblíbené vegetariánské kavárny a najednou mu někdo hodí do obličeje krvavý flák masa. Tohle je poctivé, šílené, špinavé, černé řemeslo. 

Vymačkejte černotu ze starých SODOM, DESASTER, AURA NOIR, VENOM, přidejte několik obrácených křížů a vyhlaste válku nebi! DESTRÖYER 666 umí pro mě jednu zásadní věc. Umí napsat dobrý motiv, složit perfektní gradující skladbu. A ještě to má navíc takovou tu zákeřnou auru, černou svatozář, která musí probudit v každém věřícím ty nejhorší noční můry. Hergot, to kope jako čert! Na téhle nahrávce najdete vše potřebné k tomu, abyste otevřeli dveře do pekla. Líbí se mi ten ortodoxní přístup, fascinuje mě síra, doslova tryskající ze všech songů. Možná budu prokletý, navěky zavržený, možná budu prohlášený za kacíře, ale to jsou právě pocity, které jsou na téhle desce tolik přitažlivé. Refrény jsou hymnami, které si prozpěvuji ještě dlouho po tom, co CD skončí.




Dnešní doba přeje všem našeptávačům, všem sráčům, co se schovávají za různá prohlášení, církve, politické strany, světonázory a já nevím co ještě. Normálního, selsky uvažujícího člověka, abyste pohledali. U DESTRÖYER 666 je svět ještě v pořádku. Je sice syrově reálný, ošklivý, mnohdy špatný a nechutný, ale podle mě lépe vystihuje to, co se kolem děje, než tuny papundeklových dnešních skupin, házejících na nás jen prázdné a často směšné pózy. Augiášův chlév nemůže být asi už nikdy vypláchnut, ale peklo pořád ještě občas promluví. Je to moc dobře, protože všechny ty neupřímné úsměvy musí mít také nějakou protiváhu. Nejvíc se mi asi líbí, když pánové zvolní a nechají kolem mě proudit černou energii s až doomovým nádechem. Pak do toho skupina opět udeří a je to stejný pocit, jako když vám do hlavy udeří blesk. Ne, já nejsem pravověrný černokněžník, ale musím se DESTRÖYER 666 obdivně uklonit, má to totiž neskutečné grády.



Vítejte v pekle! DESTRÖYER 666 letos vydali album, které obrátí kříže vzhůru nohama u vás v kostele. Nahrávka je plná nihilismu, války s nebem, ale hlavně perfektních černých thrashových melodií. Nenašel jsem jediné slabé místo, jediný kousek hudby, která by mě nebavila. Naopak, jsem totálně smeten z povrchu zemského neskutečnou energií, sírou a temnou náladou. Na novince nalezneme atmosféru, známou snad jen z vařícího kotle. Syrové, ostré, maniakální, magické! Takové je nové album těchto pekelníků. Svět je dávno odsouzen k zániku, ale než k tomu dojde, tak si to tady ještě pořádně užijeme, co říkáte?! DESTRÖYER 666 zhudebnili tmu a zapálili onen svět! Vynikající black thrashová nahrávka, která vás spálí na popel!



Asphyx says:


Welcome to the Hell! DESTRÖYER 666  released this year an album that will turn the crosses upside down in your church. The recording is full of nihilismwar with heavenbut mostly of perfect black thrash tunes. I couldn't find any weak pointthe only piece of music that I'm not interested in. The other way aroundI was totally wiped off the face of the earth with the incredible energysulfur and dark moodOn the new album we can find the atmosphereknown perhaps only from  the boiling boiler. Raw, sharpmanic, magicThis is the new album of these devilsThe world has been doomed for a long time, but before it will happen, we can enjoy it, what do you think?! DESTRÖYER 666 set to music the darkness and lit the other sideExcellent black thrash record that will burn to ashes!


Track:
01 Traitor
02 Live And Burn
03 Artiglio Del Diavolo
04 Hounds At Ya Back
05 Deathblow
06 Hymn To Dionysus
07 Wildfire
08 White Line Fever
09 Die You Fucking Pig
10 Tamam Shud


Sestava/band

KK - Guitar,Vox Perra - Drums Felipe - Bass,Vox Ro - Guitar,Vox

Share this games :

TWITTER