DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 4. června 2016

Home » » Recenze/review - NECROMORPH - Under The Flag (2016)

Recenze/review - NECROMORPH - Under The Flag (2016)


NECROMORPH - Under The Flag
CD 2016, Defying Danger Records

Death grindové vyhlazení mozkových závitů v podobě NECROMORPH mi dělá opravdu dobře. Včera jsme strávili s kolegy nějakou tu hodinu v pohostinství, otupěli jsme pivem a vykecali se do němoty. Potřebuji dnes nějakou jednodušší a šílenou muziku. Tihle němečtí maniaci, hrající ve stylu NAPALM DEATH, ROTTEN SOUND, NASUM, THE ROTTED mi sedli perfektně do nálady. Skvěle dolaďují to, co jsem se sebou napáchal. Bolí mě hlava, každý pohyb je utrpením, zavírají se mi oči únavou. Alkohol vyprchává velmi pomalu, jakoby se mu vůbec ode mě nechtělo. Němci hrají jednoduše, možná poněkud předvídavě, ale s potřebným tlakem, silou a energií. Znovu mi začínají podupávat nohy a postupně v sobě nacházím poslední zbytky odhodlání. Poslouchá se to velmi dobře, to vám povím.


Hudebně je to taková skoro až taneční záležitost do nějakého undergroundového klubu, nic převratného, ale riffy se sypou řádně a zasahují svůj cíl. Mám pro podobné odlehčené záležitosti občas slabost. Člověk si opravdu vyčistí hlavu, vylouhuje poslední zbytky zanesených informací, kterých je dnes všude tolik, že to někdy zkrátka nepoberu. "Každej je teď chytrej jak Google s Wikipedií dohromady": říkává s oblibou jeden můj kamarád. A má pravdu. S chutí se odpoutávám od všech sítí světa a ukrývám se do digitální tmy. Tady, někde v koutku mého pokoje na chalupě snad není žádný mobilní signál. Oproštěn od zbytečností si dávám do uší NECROMORPH a jsem spokojený. Takhle syrově, obyčejně, surově a nadšeně se kdysi hrávalo. "Under The Flag" je albem, které se rozhodně povedlo. Je to takový death grind na pohodu. 


sumarizace:

NECROMORPH letos nahráli album, které je doslova narvané šíleností. Ostré riffy, morbidní vokál a zběsilé tempo. Pro očistu vašeho mozku jako stvořené! Hudba zde připomíná svět po apokalypse. Zbylo nás jen pár věrných. Zbytek zemřel v nekonečných křečích. Brutalita, grindové pasáže a absolutní chaos. To jsou NECROMORPH. CD bych doporučil všem, kdo se chtějí pořádně rozsekat. Novinka je jako rána pěstí přímo do obličeje. Porazí vás a rozdrtí! Velmi dobře!

Asphyx says:

NECROMORPH recorded an album full of madness this year. Sharp riffs, morbid vocals and furious pace.  It is made for cleaning of your brain! The music here is like the world after the apocalypse. It has left  only a few devoted. The rest died in endless cramps. Brutality, grind passages and absolute chaos. These are NECROMORPHI would recommend this CD to everyone who wants to be cut up well. The news is like a punch in the face. It will defeat and crush you! Very well!

Tracklist:

1. 1f2 Rauschen (Braunes Rauschen)
2. Excrements Of The Sun
3. ToxicEnviroment
4. Massendelikt
5. VEI 8
6. End In Vomit
7. Workuta
8. Zivilisationsautismus
9. Eremitenland
10. Handle The Flag
11. Nogeun-ri
12. Freiheitszerstörer
13. Zersetzungsmaßnahme
14. Perfect Day In A Perfect World
15. Cold Dead Hands

Band:

VOCALS: FRITZ /// DRUMS: MICA /// GUITAR: KARL /// GUITAR: UFFE /// BASS: JOX

Share this games :

TWITTER