DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 9. srpna 2016

Home » » Tisíc článků plných hudební zběsilosti/ It was published thousands of articles!

Tisíc článků plných hudební zběsilosti/ It was published thousands of articles!


Stalo se tak 5. 8. 2016. Někdy kolem jedné hodiny ranní, když jsme všichni spali jak zákon káže, případně si doplňovali tekutiny na nějaké letní dovolené. Byl uveřejněn tisící článek na mém skromném nadšeneckém blogu. Myslím, že by se slušelo napsat pár slov. A taky moc poděkovat.

Ještě to nejsou ani dva roky a v průměru ke mně denně na stránky zavítá přes 2000 čtenářů doslova z celého světa - a roste to, teď už pomaleji, ale jistě:)). Je to hrozně příjemné, když si třeba diskutujete nad nějakou recenzí s jihoamerickým death metalovým maniakem a neumíte španělsky:))). Je hrozně příjemné potkávat lidi na koncertech a prohodit pár slov, je hrozně příjemné, když vás o rozhovor požádá slavná kapela, kterou od mládí zbožňujete. Někdy si přijdu, že zažívám nějaký příjemný metalový sen.

Rád bych vám za všechnu tu přízeň, trpělivost a ohlasy poděkoval. Nabíjí mě to neskutečnou energií a silou. Underground zdá se, ještě neumřel! Díky moc za to, přátelé!

Slušelo by se poděkovat i mým kolegům, bez nichž bych se k tisícímu článku nedopracoval. Tedy...Michale díky za super reálné fotky, díky Markéto a Duzl za překlady a trpělivost s mými větami, díky má ženo za shovívavost a podporu, díky Michale Kafe za rozhovory...a vůbec díky vám všem, kteří mi pomáháte, máte u mě pivo!
------------------------------------

5. 8. 2016 it was published thousands of articles on Deadly Storm! 
Daily attendance is 2000 and more visitors per day now!

Thank you for all! Thank you my readers, thank  you bands,  thank you my colleagues! 

Mr. Asphyx thanks personally: Michal Radoš for great photos, Michal Kafe for interviews, translators: Duzl and Markéta and special thanks for my wife (translator and corrector)!


Share this games :

TWITTER