DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 6. prosince 2016

Home » » Recenze/review - ANTAEUS - Condemnation (2016)

Recenze/review - ANTAEUS - Condemnation (2016)


ANTAEUS - Condemnation
CD 2016, Norma Evangelium Diaboli

Black metal se dá hrát mnoha způsoby. Mám rád ty temnější, drsnější, naléhavější. Jsem dalek jakýchkoliv pozlátek, propriet a podivných show. Když černý kov, tak pořádně ostrý, nekompromisní a s jasným cílem mě zničit, zavrhnout a proklít. Francouzští ANTAEUS a jejich letošní novinka "Condemnation" splňují všechny mé požadavky na pořádný okultní obřad. Vezměte si několik kilo hnisu, smíchejte ji s nenávistí, hudebním násilím. Poslouchejte zavřeni zásadně v podzemních kobkách, v křečích a beznaději. Pouštím si album snad posté a pořád mám neodbytný pocit, že mě někdo sleduje. Nějaký démon s ošklivým obličejem.

Členové AOSOTH hrají to, co umí nejlépe. Muziku vytaženou z podzemí, ovlivněnou FUNERAL MIST, ARKHON INFAUSTUS, MARDUK, KATHARSIS, INFERNAL WAR, 1349. Tohle ani není tak hudba jak ji běžně znáte, ale spíše válka s nebem. Je doufám jasné, kdo tentokrát vyhrává.


Musíte být odolní, silní a měli byste v sobě mít kus šelmy. Jinak tohle album nepochopíte. Bude vám připadat moc zlé, nestravitelné, šílené. A budete mít pravdu. Představte si černou mši, se všemi těmi obětmi. Žádné hraní si na "metal", ale opravdové syrové zlo, které zase jednou vylezlo na povrch. ANTAEUS připomínají na novince bestie, kterým cáká krev od tlam. Black metal v jeho starodávné a krystalické podobě. Nic pro slabé povahy. Kus tmy, hozený všem církevním pokrytcům přímo do tváře. Dejte si pozor, poslech téhle desky způsobuje stigmata. Berte a nebo nechte být. Black metalové album, které je zlé ze samé své podstaty. Velmi dobře!


sumarizace:

Novinka francouzských ANTAEUS je hodně zlým poselstvím ze záhrobí. Marně jsem na novince hledal nějaké slabé místo. Našel jsem jen totální nihilismus, velmi dobré nápady a absolutní atmosféru zla. Pokud byste si rádi nechali vyměnit krev, držte se od ANTAEUS raději dál. Jinak vám zhnisají vnitřnosti, spálí se vám mozek a do smrti už nikdy nespatříte světlo. Brány pekelné jsou otevřeny dokořán a novou desku jsem dosadil na pomyslný trůn letošních black metalových alb. Zlo nelze zničit, lze ho ale zhudebnit. ANTAEUS jsou toho jasným důkazem. Vynikající deska, doslova narvaná tmou!

Asphyx says:

A new album of French ANTAEUS is very evil message from the beyondI vainly looked for some weak spot. I found total nihilism only, very good ideas and an atmosphere of absolute evil. If you would like to change your blood, keep away from ANTAEUS. Otherwise your insides start to fester, your brain will burn and you never see the light. The gates of hell are wide opened and the new record I appointed to an imaginary throne of this year's black metal albums. Evil can't be destroyed, but it can be set to musicANTAEUS is clear proof. Excellent album, really packed with darkness!


Tracklist:
1. Something Wicked This Way Comes (Intro)
2. Shadow Fires
3. Flesh Ritual
4. Angels of Despair
5. Watchers
6. Condemnation
7. Symmetry of Strangers
8. End of Days
9. Abeyance

Band:
Set / MkM 

Share this games :

TWITTER