DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 7. prosince 2016

Home » » Recenze/review - DECREPIT SOUL - The Coming Of War!! (2016)

Recenze/review - DECREPIT SOUL - The Coming Of War!! (2016)


DECREPIT SOUL - The Coming Of War!! 
CD 2016, Iron Bonehead Productions

Už zase vyvážejí mrtvolu nahoru na světlo boží. Tady u nás, v podzemních dolech je možno občas potkat samotného rohatého. Nedostatek vzduchu, spousta špinavého prachu a nedýchatelný vzduch dělají z naší práce přípravnu na peklo. Spousta z nás umírá předčasně, s černými víčky od tmy. Nosíme přilby a hudbu, která se sem do Hádovy říše hodí nejlépe. Dnešní nebožák poslouchal novinku australských DECREPIT SOUL.

Jedná se o maniakální záležitost ve stylu IMPETIOUS RITUAL, PORTAL, GRAVE UPHEVAL. Čtenáři mého blogu se zde mohli setkat již s loňskou dlouhohrající prvotinou "Uncreated and Eternal". U podobných kapel dochází jen k malým posunům a DECREPIT SOUL nejsou výjimkou. Australané jsou na novince ještě víc nepřístupnější, ošklivější a divočejší. Zvukový chaos, záhrobní motivy, okultní odér. Tohle všechno dělá z desky pokrm pouze pro pár vyvolených, je gurmánským zážitkem asi jen pro nás, kteří jsme světlo neviděli již dlouhou dobu. 





Podobná hudba se snad ani nedá poslouchat dnešníma zvukově zmlsanýma ušima. Jedná se o ten nejšpinavější underground, kapela jde na samou podstatu death metalu a blacku. Spousta z vás uslyší jen chaos a zmar, jakousi těžko definovatelnou hudební extrémní kouli. Pokud ale vytrváte, budete spáleni na popel. Opravdu, novinka "The Coming Of War!!" vás sežehne ohněm pekelným. Zůstane po vás jen otisk na stěně nejbližšího domu. Svět je někdy pořádně ošklivé místo k žití. A teď si představte, že stojíte po kolena v bahně s krví, máte v ruce krumpáč a pokud nesplníte denní normu lámání kamene, tak budete mít další den hlad. Syrové, surové, nepříjemné jsou skladby na téhle desce. Black death metal, po kterém vám zůstanou krvavé šrámy na vašich nehodných duších. Skvělý počin!


sumarizace:

Australští death black metalisté se svým druhým albem pokračují přesně tam, kde minule přestali. Jejich hudba je plná rouhání, špíny a tmy. U podobných alb je důležité, aby dokázaly navodit absolutní pocit zmaru, strachu a nekonečna. DECREPIT SOUL se to povedlo na výbornou. Procházím spolu s kapelou temnými chodbami opuštěného kostela, účastním se spirituálních seancí a obětuji samotnému Satanovi. Nahrávka je velmi uvěřitelná a připomíná nějakou hodně zlou modlitbu. Zavřete okna i dveře, přichází Belzebub! Svět nikdy nebyl tak zlý, temný a ošklivý, jako na "The Coming Of War!!". Jsme jenom prach ve vesmíru, jsme ubozí tvorové, jsme prokletí. Black deathová deska s jasnou definicí zla! Velmi dobře!

Asphyx says:

This death black metal band from Australia continues with this album exactly where the previous album ended. Their music is full of cursing, dirt and darkness. With this type of album it´s important to incite an absolute feel of ruin, fear and infinity. The DECREPIT SOUL did it exactly right! With this band I´m walking through dark hallways of deserted church and I´m participating spiritual séances and I´m sacrificing myself to the Satan. The record is very real and believable and it remains some kind of evil prayer. Close your windows and doors because there is the Beelzebub coming! The world has never been so cruel, dark and ugly as it is on "The Coming Of War!!". We are just a dust in the universe, we are small creatures and we are accursed. Black death metal album with a clear definition of the evil. Very good!

Tracklist:
1. Awaken
2. Feral Howling Winds
3. The Coming Of War
4. Perished In Flames
5. Piscatorial Death
6. Black Goats Breath
7. Storm Of Steel

Share this games :

TWITTER