DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 8. prosince 2016

Home » » Recenze/review - DEICIDE - The Best of Deicide (2016)

Recenze/review - DEICIDE - The Best of Deicide (2016)


DEICIDE - The Best of Deicide
CD 2016, Earache Records

Většinou mě nechávají různé the best of kompilace v absolutním klidu, jenže když ji vydá jedna z vašich nejoblíbenějších death metalových kapel, zbystřil jsem samozřejmě pozornost. Sice to vypadá, že se z nás, oddaných fanoušků snaží label Earache Records vytřískat ještě nějaké ty peníze, ale tentokrát jsem přimhouřil obě oči. Přeci jen, když už mám od DEICIDE doma všechno, co jsem kdy byl schopen sehnat, tohle CD mi nesmí také chybět. Vyhovuje mi výběr skladeb, líbí se mi provedení, zvuk a vlastně všechno. Tak proč nepustit nějakou tu těžce vydělanou korunu a podpořit trošku Glena Bentona a jeho věrné, no nemám pravdu? kapela z toho sice bude mít jen pár korun, ale stojí to za to, už  jen pro ten pocit. Tedy alespoň pro mě.



Kompilaci "The Best of Deicide" jsem nejvíc aplikoval na svůj mozek v autě. Velkou výhodou je, že člověk má všechny skladby natolik vyfrézované do hlavy, že jsem se nemusel vždy úplně soustředit. Obzvlášť takhle v pondělí ráno, když se přesouvají lidé do práce, jsem přidával hlasitost, až se mi otřásala okénka v mém death car. Berte dnešní "recenzi" spíše jako takové upozornění, že DEICIDE zase po nějaké době "něco" vydali. Většině lidí to bude asi jedno, album si někde stáhnou, ale pro nás věrné jej považuji za povinnost. Pro mě osobně je hrozně příjemné si osvěžit paměť před vydáním nové řadové desky, na které dle dostupných infromací Američané právě pracují. Kdo máte rádi starý death metal načichlý Satanem, blasfemií a zlem, tak rozhodně neváhejte. Doporučuji.


sumarizace:

DEICIDE  a jejich kompilace plná totálního zla jsou zde! Naleznete na ní skladby, které jsou temné, maniakální a ošklivé. Pokud máte rádi temný plesnivý death metal, tak neváhejte ani chvilku. CD připomíná obrácenou modlitbu. Brazilci umí navodit hodně zlou a špinavou atmosféru. Při poslechu si přijdu, jako bych právě otvíral nějaký dávno starý hrob. Dýchne na mě pach hniloby a samotné smrti. Zazní ostré riffy DEICIDE a mrtvoly jsou exhumovány. Cítíte ten strach? Z nebe padá krev! Nahrávku bych doporučil všem milovníkům záhrobí. Špinavý death metal, nahraný v samotném pekle! Inferno!

Asphyx says:

DEICIDE and their compilation, full of total evil, are here! You can find here the songs that are dark, manic and ugly. If you like dark moldy death metal, so don't hesitate. The CD resembles an upturned prayer. Brazilians can make much evil and dirty atmosphere. When I'm listening, it's like a just opened long old tomb. The smell of rot and death itself. Sharp riffs of DEICIDE sounds and corpses are exhumed. Do you feel the fear? The blood is falling down the sky! I would recommend this recording to all lovers of the dead. Dirty death metal, recorded in the hell! Inferno!

Tracklist:
01. Homage for Satan
02. From Darkness Come
03. Scars of the Crucifix
04. Hate of All Hatreds
05. Desecration
06. The Stench of Redemption
07. Walk with the Devil in Dreams You Behold
08. Horror in the Halls of Stone
09. When Heaven Burns
10. Fuck Your God
11. Angel of Agony
12. In the Eyes of God

band:

Glen Benton
Steve Asheim
Kevin Quirion
Mark English

http://www.metal-archives.com/albums/Deicide/The_Best_of_Deicide/607298
https://deicide.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/OfficialDeicide/?fref=ts
https://twitter.com/deicideband
Share this games :

TWITTER