DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 26. prosince 2016

Home » » Recenze/review - IRON BASTARDS - Fast & Dangerous (2016)

Recenze/review - IRON BASTARDS - Fast & Dangerous (2016)


IRON BASTARDS - Fast & Dangerous
CD 2016, FDA Records

Rock´n´roll! Vždycky jsem hltal příběhy starých motorkářů, kteří na svém chopperovi brázdili nekonečnou krajinou. Vozívali si s sebou hudbu slavných rockových kapel. Mladíky IRON BASTARDS by si také klidně mohli vzít s sebou. Rozhodně by je nezklamali. Co na tom, že z jejich hudby je cítit LEMMY a jeho MOTORHEAD na sto honů? Důležité je, že je večírek, pohoda, radost. Zapomeňte tedy na své denní povinnosti, hoďte za hlavu starosti a pojďte se bavit. Pánové vám přehrají staré postupy, přihodí nějakou tu legrácku, připraví vás na večer. Tančí celá rodina a svět je najednou tak krásně alkoholově příjemný! Roztrhněte košili, sundejte ze sebe všechny předsudky a pojďte pořádně zapařit.



Já vím, je to nepůvodní, možná z toho kouká i lehký kalkul. Jenže, když ona je ta hudba tak chytlavá. Na IRON BASTARDS je cítit, že hrají pro radost ze samotné hudby, hezky postaru. Jsou jako poslové z dávných dob, kdy se ještě dělala muzika poctivě. Možná mi chybí nějaká vyložená hitovka, ale pokud byl účelem alba "Fast & Dangerous" úsměv na mé tváři, tak se podařil na výbornou. Otevírám další pivo, nic neřeším, podupávám nohou do rytmu, beru svoji ženu kolem pasu a tančíme, dokud nepadneme únavou. Oceloví bastardi se nezdají, proniknou vám do krve a ne že ne. Záleží samozřejmě na vás, na vašem přístupu, ale oni odvedli svoji práci velmi dobře. Můžete s tím nesouhlasit, můžete mít spousty námitek, ale rock´n´roll nakonec stejně zvítězí! A tak to má být, tak je to správně. Parádní album!


sumarizace:

Sex, pivo a rock´n´roll! To jsou IRON BASTARDS! Francouzský alkoholový buldozer. Pořádně rozjetý a drtící vše živé i neživé. Tohle je hudba s velkou energií a silou, určená pro páteční večírek s kamarády. Neřešte hlouposti, poslouchejte "Fast & Dangerous". Vezměte do ruky kladivo a jděte zbourat sousedovi zeď! Cítíte tu starou plesnivou jiskru? Novinka mi připomíná rozmazané obličeje, viděné skrz pivní sklenici. Má to drive, má to feeling! Osobně jsem velmi spokojen a nahrávka se mi hodně líbí. Víc neřeším! na zdraví! Cheers! Prosit! Santé! Salud! Zabijácké album! 

Asphyx says:

Sex, beer and rock ´n 'roll! These all are IRON BASTARDS! French alcohol bulldozer. Rocking and crushing everything animate and inanimate. This is music with great energy and strength, designed for the Friday's party with friends. Don't solve stupidity, listen to "Fast & Dangerous". Pick up a hammer and go to your neighbor demolish the wall! Do you feel that old moldy spark? The news reminds me blurry faces, seen through the glass of beer. It has drive, it has  feeling! Personally, I'm very satisfied and I really like this recording. I don't care about moreCheers! Prosit! Santé! Salud! Killing album!

Tracklist:
01. Fast & Dangerous
02. The Code Is Red
03. Rock O'Clock
04. The Princess & the Frog
05. Out of Control
06. The Wise Man
07. Born on the Wrong Side
08. Sarcasm
09. Ballbreaker Number One
10. The Snake in the Sky
11. Vintage Riders

band:
David Bour : Bass & Vocals -
David Semler : Guitars -
Anthony Meyer : Drums

Share this games :

TWITTER