DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 2. prosince 2016

Home » » Recenze/review - OFFENCE - Adoration of Black Kingdom (2016)

Recenze/review - OFFENCE - Adoration of Black Kingdom (2016)


OFFENCE - Adoration of Black Kingdom
CD 2016, Mad Lion Records

Své mrtvé tělo chci nechat jednou dravcům. Přeji si, abych se převtělil do jejich síly. Aby mi vyrvali střeva z těla, roztahali mě po skaliskách a abych se v jejich žaludcích díval na to nekonečné lidské hemžení hezky shora. Nebudu prachem, který se promění v další prach, ale potravou, soustem. Snad se mi to podaří.

Zatím se musím spokojit s představami, s údělem nás smrtelníků, kteří jsme neustálými čekateli na konec. Na absolutní konec. Mé soukromé čekání mi krátí kapely, které pochopily samotnou Smrt, zpívají a hrají o ní. Poslední dobou jsem hodně často volil novinku polských death metalových válečníků OFFENCE. Pohrobků švédských DISMEMBER, ENTOMBED, NIHILIST, ENTRAILS, ale i třeba ASPHYX, OBITUARY. Očekávejte chlad, chřestivý zvuk, mocný vokál a kusy vašeho těla poházeného kousek nad městem. 



"Adoration of Black Kingdom" je druhým dlouhohrajícím albem kapely a musím rovnou napsat, že i nahrávkou velmi zdařilou. OFFENCE přesně pochopili, o co nám v podzemí jde a dodali pořádně třaskavou směs toho nejošklivějšího smrtícího kovu. Proti provedení, zvuku, ani samotným skladbám nemám žádných připomínek. Novinku si neskutečně užívám, dodává mi pocit, že nejsem na tom světě s tím svým podzemním obráceným křížem sám. Songy hezky odsýpají, jsou zacíleny na podobně prokleté, jako jsem já a ještě mi dodávají pořádnou porci shnilé krve do žil. Kutálejí se prašivé kosti mezi pečlivě vystavěnými hromadami lebek, zní do kobek dunivý death metal. Pukají klouby strachem a na nebi krouží hejna krvelačných dravců. Už to nebude dlouho trvat a stanu se vaší součástí. Stačí pár dalších úderů do bicích, pořádně hlasitá kytara a mám neodbytný pocit, že jsem trhán na kusy. Skvělý švédský old school death metal, tentokrát v polském podání! Masakr!


sumarizace:

Druhé dlouhohrající album OFFENCE se opravdu povedlo. Kombinace studených melodií, krutého zpěvu a neskutečné energie na mě opět funguje. Ze záhrobí povstali všichni nemrtví a svět je doslova zahalen krví. Nahrávka působí jako rozkládající se mršina. Old schoolové motivy, smrt v očích a nekonečné utrpení. Tohle všechno při poslechu zažijete. Budete odcházet od svých hi-fi věží rozsekáni na malé kousky, vaše mysl bude čistá a krev nakažená. CD s klidem mohu doporučit všem poctivým fanouškům reálného death metalu, kteří se rádi prohrabují starými kostmi. Exhumujte staré mrtvoly, vypusťte zombie na tento svět! Přijdu si jako v nějakém hodně krutém hororu. Morbidita, špína, hnus a neskutečný tlak. To všechno na "Adoration of Black Kingdom" naleznete. Tento masakr jen tak někdo nepřežije. Old school death metal, u kterého praskají víka od rakví! Vynikající záležitost!

Asphyx says:

The second full-length album OFFENCE came really off. The combination of cold melodies, harsh vocals and incredible energy works again. The dead and undead rose from the beyond and the world is wrapped in blood. The recording acts like a decomposing carcass. Old school motifs, death in the eyes and endless suffering. All this you'll experience during listening. You'll leave from your hi-fis cut into small pieces, your mind will be clear and blood infected. I can recommend this cd to all honest real death metal fans who likes rummaging in old bones. Exhume old corpses, let zombies out into this world! I'm coming like in very brutal horror. Morbidity, dirt, filth and surreal pressure. This all you'll find on "Adoration of Black Kingdom". This massacre can survive only someone. When you are listening this old school death metal, the lids from the coffins are cracking! Excellent thing!

Tracklist:
1. Sadisticlover Ritual
2. Tunnels Of Consciousness
3. Hang Him!
4. Bloody Cemetery Light
5. Next Door (Only Death)
6. Obsessed By Hatred
7. E.N.D.
8. Adoration Of Black Kingdom
9. Zatruta świadomość

band:
HELLSCREAMAROSS - v. CHAOS - g. CYANIDE - d. MR. SADISTIKK - b.

Share this games :

TWITTER