DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 12. prosince 2016

Home » » Recenze/review - SÖNAMBULA - Secuela (2016)

Recenze/review - SÖNAMBULA - Secuela (2016)



SÖNAMBULA- Secuela
CD 2016, Base Records

Říkali mi, abych nebral slovo Boží nadarmo. Nedbal jsem jejich připomínek, křižování, modliteb. Plně jsem se oddal okultním vědám a černé magii. Zahrával jsem si s ohněm, který mě nakonec spálil na prach. Hořel jsem, plápolal a potřeboval jsem nějakou hudbu, která by moji nenávist ochladila. Pustil jsem si prvotinu španělských death doomařů SÖNAMBULA a ocitl se někde mezi realitou a sněním.

Z přehrávače se na mě vyhrnula smršť riffů, drsných skladeb, které se hned od počáku zdály být inspirovány starými AUTOPSY, WINTER, ENTOMBED, TREBLINKA, CELTIC FROST. Před očima najednou ožívaly staří death doomoví předci, kývali souhlasně hlavou a dávali nám jasně na vědomí, že takhle se má tento styl hrát. Syrově, mrazivě a prašivě.




Za SÖNAMBULA stojí dvojice muzikantů, kteří jsou naplno oddáni základním myšlenkám záhrobí. Album "Secuela" je v jejich podání velmi chutnou, i když plesnivou krmí. Pánové sice nemají novátorský přístup, ale spíše se přehrabují ve starých kostech, vybírají ty nejlepší kousky, aby nás nakonec donutili ke kývání do rytmu. Úplně před sebou vidím ty zástupy prokletých, kteří po poslechutí téhle desky vezmou do ruky lopaty a krumpáče a jako nějaké krásně zohavené zombie vyrazí na nejbližší hřbitov. Nahrávka má mrazivou atmosféru a to se jak známo v podsvětí cení nade vše. Pokud máte chuť na něco málo nechutného snění a nedělá vám problém setkání s nočními můravi, tak rozhodne neváhejte. SÖNAMBULA hrají přesně pro vás. Parádně mokvající a studené CD!


sumarizace:

Album  "Secuela" je plné toho nejsmrdutějšího old school death metalu se rozhodně povedla. Najdete na ní ty nejvybranější kousky zahnívajícího masa. Každý hrobník, fanoušek old school death metalu a doomu by měl zbystřit svoji pozornost. Na albu se totiž odehrávají ty nejtemnější okultní rituály, chrastí se s kostmi a drtí se lebky ostrými melodiemi. SÖNAMBULA pocházejí z toho nejhlubšího podzemí a na jejich hudbě je to znát. Je ostrá, studená a špinavá, jako opuštěný hrob. Vítejte v zemi zla a beznaděje! Death doomová nahrávka, která vás spálí na popel!

Asphyx says:

Album "Secuela" is full of the most stinking old school death metal is definitely succeeded. You can find here  the primest pieces of rotting meat. Each gravedigger, a fan of old school death metal and doom should sharpen his attention. The album is the darkest place of occult ritualsthe bones are rattling and skulls are crushed with sharp melodies. SÖNAMBULA come from the deepest underground and this is evident on their music. It is sharp, cold and dirty like abandoned grave. Welcome to the land of evil and despair! Death doom recording that will burn you to ashes!

Tracklist:
1. Satanás
2. Typhareth
3. Nido De suciedad 05:13
4. Hilen Argia
5. Esperpento
6. Lascivia
7. El laberinto De La Musa Verde
8. Siervos De Los Hombres De La Guerra
9. Luna Del Desierto
10. Hacia El Norte

band:
Rapha Decline (Guitarra y voz), Maider (Bateria)

https://www.facebook.com/Sönambula-1402838693286106/?ref=hlhttp://sonambula.bandcamp.com/releases
Share this games :

TWITTER