DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 19. prosince 2016

Home » » Recenze/review - TEETHGRINDER – Nihilism (2016)

Recenze/review - TEETHGRINDER – Nihilism (2016)


TEETHGRINDER – Nihilism
CD 2016, Lifeforce Records

Útok ostrým nožem, s úmyslem vás na místě vykostit. Rány, směřované přímo do žaludku. Krvácení, vysoko a v rytmu dohasínajícího srdce. Pomalu se stmívající svět, rozšklebené tváře okolo jdoucích, kteří jen odvrátí zrak a případně vyfotí pomíjivý zážitek. Už dávno jsem lidskou rasu zavrhl, stejně jako ten nebožák, který šel původně náhodou špatným směrem. Potkal bestii a zemřel úplně zbytečně. 

Stalo se to dlouho předtím, než jsem tam dojel tramvají. V sluchátkách novinka TEETHGRINDER s názvem "Nihilism", která vyzařuje úplně stejnou zlou energii a beznaděj, jako místo s obkreslenou mrtvolou na asfaltu. Cítil jsem hnus vznášející se kolem, pach krve i nenávisti. Jakoby se do mě obtiskly kousky zla. Přidal jsem volume a zmizel raději pryč.


TEETHGRINDER jsou válec, drtička, hrající dohromady grind, crust, black, powerviolence, hardcore. Na jedno CD je narváno obrovské množství agresivity, hudební nenávisti. Holanďané působí opravdu jako parta vzteklých psů, kteří se rozhodli, že vám vyrvou vnitřnosti z těla. Připadám si, jakoby mi někdo zarážel do hlavy tisíce vrutů. Chvilku mi sice trvalo, než jsem všechny ty hlukové stěny rozkryl, ale když se povedlo, sousedi měli co dělat, aby se ihned neodstěhovali. Jste naštvaní na dnešní svět? Vytáčejí vás dementní příspěvky na internetu? Máte sto chutí prohnat pěst svému šéfovi hlavou? Nedělejte to, pusťte si raději "Nihilism". Uleví se vám, uvidíte. Vynikající album, plné toho nejkrutějšího hudebního extrému.


sumarizace:

TEETHGRINDER letos nahráli album, které je doslova narvané šíleností. Ostré riffy, morbidní vokál a zběsilé tempo. Pro očistu vašeho mozku jako stvořené! Hudba zde připomíná svět po apokalypse. Zbylo nás jen pár věrných. Zbytek zemřel v nekonečných křečích. Brutalita, grindové pasáže a absolutní chaos. To jsou TEETHGRINDER. CD bych doporučil všem, kdo se chtějí pořádně rozsekat. Novinka je jako rána pěstí přímo do obličeje. Porazí vás a rozdrtí! Velmi dobře!

Asphyx says:

TEETHGRINDER recorded an album full of madness this year. Sharp riffs, morbid vocals and furious pace.  It is made for cleaning of your brain! The music here is like the world after the apocalypse. It has left  only a few devoted. The rest died in endless cramps. Brutality, grind passages and absolute chaos. These are TEETHGRINDERI would recommend this CD to everyone who wants to be cut up well. The news is like a punch in the face. It will defeat and crush you! Very well!

Tracklist:
1. Somnambulant (03:34)
2. The Soil Has A Thirst For Blood (02:18)
3. Isolation (03:58)
4. The Pain Exceeds The Fear (03:44)
5. Force Fed Ideologies (01:51)
6. Carnist (05:18)
7. Sicarius (02:54)
8. Pale Flowers (03:19)
9. Bite The Hand That Feeds (06:04)

band:
Mart Wijnholds Wieger Jan Scheper Jabe Piter Faber Jonathan Edwards

Share this games :

TWITTER