DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 24. ledna 2017

Home » » Recenze/review - CASKET - Ghouls Of Filth (2017)

Recenze/review - CASKET - Ghouls Of Filth (2017)


CASKET - Ghouls Of Filth
EP Tape 2017, Lycanthropic Chants

Rozkládající se části lidských těl. Zohavené tváře děsem. Ztuhlé kaluže krve plné černoty. Epidemie šílenství, kterou je schopen zničit jen pekelný oheň. Hnijeme za živa, v beznaději, opuštění a odsouzení ke smrti. Jakoby přilétl obrovský pták a sevřel nás pod krutá křídla strachu. Modlím se, abych došel svého konce. Mé modlitby ale nikdo neslyší.

Hudba byla u mě vždy o pocitech a když si pustím debutové EP německých CASKET, mám je úplně stejné jako v úvodu. Opravdu si připadám, že jsem součástí nějakého hororového filmu převedeného díky hudbě v ošklivou realitu. Starý, plesnivý, sírou zapáchající je death metal v podání Marco Brinkmanna, který za tímto projektem/kapelou stojí. Na bicí mu vypomáhá Mr. S. Genözider a výsledkem je hudba vycházející ze starých AUTOPSY, PESTILENCE, ASPHYX, OBITUARY, DEMOLITION HAMMER nebo nověji SKELETAL REMAINS. 



Zvuk je poplatný osmdesátým a devadesátým letům a je ošetřený opravdu parádně. Člověk má opravdu pocit, že se přesunul po časové ose a kope si ve staré džínové bundě vlastní hrob. Skladby mají v sobě tu správnou patinu, drive, sílu a ještě navíc mě neskutečně baví. Mám pro podobné záležitosti velkou slabost. Není divu, CASKET splňují ty nejvyšší požadavky old school death metalových maniaků. Tedy přátelé, neváhejte, pokud sbíráte kazety, mohu vám "Ghouls Of Filth" jen doporučit! Prašivina!

sumarizace:

Letošní novinka německých CASKET v sobě obsahuje všechno potřebné pro to, aby byly otevřeny dveře do podsvětí. Skvělé plesnivé riffy, morbidní vokál a atmosféra plná tmy, dělají z tohoto alba povinnost pro všechny fanoušky reálného pravého death metalu. Devadesátá léta minulého století opět ožívají plnou silou. Svět je při poslechu temný, studený a zlý. Vítejte na old schoolovém večírku. Podávat se budou dávné postupy, hnis a prašivina. Album se povedlo. Má v sobě určitou jiskru, která jej odlišuje od stovky podobných. Jsme prach a v prach se proměníme! Pokud máte chuť na pořádnou porci plesniviny, "Ghouls Of Filth" je pro vás více než vhodným albem. Death metalová nahrávka, která otevírá víka od starých rakví! Skvělá hrobnická práce!

Asphyx says:

This year's news of German CASKET contains everything necessary for opening the door to the underworld. Moldy great riffs, morbid vocals and the atmosphere full of darkness make from this album some duty for all fans of real true death metal. The nineties of the last century come alive with full power once again. When I'm listening the world is dark, cold and evil. Welcome to the old school party. It will be served ancient procedures, pus and scab. The album has done well. It has a certain spark that makes it different from the hundreds similar. We are dust and to dust we will transform! If you fancy a big amount of scabies, "Ghouls Of Filth" is for you more than a good album. Death metal record, which opens the lids of the old coffins! Great gravedigger job!

Tracklist:
1. Flesh Winter (3:03)
2. Ghouls Of Filth (4:31)
3. Sadistic (4:56)
4. Covered In Guts (4:30)


band:
Marco Brinkmann - everything
S. Genözider - drumms

Share this games :

TWITTER