DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 1. ledna 2017

Home » » Recenze/review - INSULTER - Crypts of Satan (2016)

Recenze/review - INSULTER - Crypts of Satan (2016)


INSULTER - Crypts of Satan
CD 2016, Witches Brew

Zničili mu všechno v co věřil, zničili mu všechno, za co celý život bojoval. Měl najednou pocit, že se hroutí základní hodnoty, které vyznával. Dlouho nad tím přemýšlel, ale už to nešlo takhle dál, musel něco udělat. Jinak by se nemohl podívat do zrcadla. Jednoho dne už nemohl vydržet ten tlak v hlavě, seběhl do sklepa, vykopal kvér po dědovi a šel bojovat za práva jediného pravého black/thrash/death metalu.

Přímo na bojišti, v té nekonečné vřavě, potkal německé šílence INSULTER, kapelu, která uznávala stejné pořádky jako on. Slovo dalo slovo, CD bylo vyměněno za kořalku a měl celý život doma na co vzpomínat. Satan, temnota, destrukce. To jsou věci, které všichni v hudbě uznávají. Old school metalový feeling, žádné pózy, ale přímý úder do syrového kusu masa. Vezměte staré SODOM, KREATOR, opepřete je kousky DESASTER, americkými i evropskými death metalovými legendami, přidejte špetku doomu a blacku. Vše podělte prašivinou a výsledek dvakrát krvavě podtrhněte. Jsem ve svém živlu! Hell!



Na "Crypts of Satan" lze nahlížet okem dnešního kritika a nenechat na kapele nit suchou, jenže já patřím stejně, jako ten chlápek v úvodu, do staré gardy old school metalových bojovníků v záloze. Proto si prvotinu INSULTER neskutečně užívám. Slyším z ní ozvěny opuštěných hrobů, lámání exhumovaných kostí, pořádnou pařbu pod pódiem. Novinka má v sobě sílu, drive, obrovský kus feelingu. Co na tom, že už tu všechno bylo? Alespoň nemusím poslouchat pořád dokola jen staré kapely. Bouchám pěstí do stolu, podupávám nohou, odcházím od klávesnice, pořádně protřepat palici. Zkrátka, dělám vše, co dělávám u alb, které mi proniknou do krve. Oceňuji nadšení, poctivost, uvěřitelnost, dobré nápady i zvuk. Black thrash metal ze starých katakomb! Skvěle!


sumarizace:

INSULTER jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black/death thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Crypts of Satan" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí německé komando INSULTER a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash death metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!

Asphyx says:

INSULTER are like some evil from ancient times. Archival black/death thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Crypts of Satan". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the Germany squad INSULTER  on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash/death metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!

Tracklist:
1. Into The Pits Of Gehennah
2. Demon Reborn
3. Thrashing Hell
4. Black Blood Desecration
5. Destroy All Holiness
6. Rites Of Possession
7. Satanic Bier
8. Into Battle

band:
Stimme: Unholy Masochist
Gitarre: Alcoholic Patrolator
Bass: Michi von Einst
Schlagwerk: Infernal Firedemon

Share this games :

TWITTER