DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 11. ledna 2017

Home » » Recenze/review - ONCOLOGY - Infinite Regress (2016)

Recenze/review - ONCOLOGY - Infinite Regress (2016)


ONCOLOGY - Infinite Regress
CD 2016, Rising Nemesis Records

Když jeho krev poprvé cákla na studenou zeď, ještě si myslel, že se z toho dostane. Unesli ho, mučili, trápili. Přesto vydržel. Pak mu odvázali provaz z rukou a začal jeho poslední souboj. Tentokrát o holý život. Přijímal rány a skrz nateklé oči vnímal blyštivé zbytky světla. Myslel na svoji rodinu, když padal mrtvý k zemi. 

První dlouhohrající deska brutálních death metalistů ONCOLOGY připomíná jeden takový souboj o holý život. Je po okraj narvaná klasickými postupy, rychlými výpady kytar. Dočkáte se všeho potřebného pro pořádný a poctivý smrtící kov, který sází na nekompromisní výmaz. Pánové se toho rozhodně nebojí a i když mám poměrně často pocit, že se vkrádá monotónnost, tak jako celek působí album "Infinite Regress" poměrně krvavým dojmem. Troufám si tvrdit, že každý příznivec podobných chorobných záležitostí bude určitě spokojen.



Celé šílenství je inspirováno CRYPTOPSY, starými MORBID ANGEL, SKINLESS a spoustou utrpení. Album jsem poslouchal stále dokola a i když si myslím, že se nejedná o nic vyloženě špatného, tak do krve mi nijak zvlášť neproniklo. Mám raději, když se ve skladbách víc přemýšlí, sází se spíš na nálady a různé pocity a ne jen na zběsilost. "Infinite Regress" jsem si narval do hlavy vždy několikrát po sobě a pak se začal nudit. Třeba to uslyšíte jinak, ale za mě se jedná jen o další brutální death metal v řadě, který ničím neurazí, ani nenadchne. Masakr ale předvádějí ONCOLOGY bez debat pořádný, o tom žádná. Nechte si chutnat.


sumarizace:

ONCOLOGY nahráli desku pro všechny maniaky, kteří mají rádi brutal death metal. Pro někoho bude nahrávka tím nejlepším, co letos slyšel, pro mě je ale jen dalším krvavým kouskem v řadě. Kapela mi nepřijde ničím výjimečná ani zajímavá. Zvuk a provedení jsou na dobré úrovni, horší je to už s nápady. Jsou stále stejné, opakují se a tak se po čase dostavuje pocit prázdnoty a nudy. Příznivci stylu asi budou mít radost, já raději od CD přehrávače odcházím. Album je brutální, je kruté, je ošklivé, ale je také monotónní a stereotypní. Nic dalšího mě vlastně ani nenapadá. Tahle hudba se mnou zkrátka nic nedělá. Bohužel. ONCOLOGY nahráli obyčejnou brutální desku. Nic víc, nic míň

Asphyx says:

ONCOLOGY recorded an album for every maniacs who like brutal death metal. For someone this album will be the best of this year but for me it is just another bloody piece of blood in a row. This band is nothing special or unordinary for me. The sound and work is on good level, however there are the ideas and they are not good. The ideas are the same and it repeat all the time so after a while you feel the emptiness and boredom. Fans of this type of music will be probably happy but for me I go away from the player. This album is brutal, cruel, ugly, however it´s monotone and stereotypical. Nothing more to say here. This music does nothing to me. Too bad. ONCOLOGY recorded an ordinary brutal album. Nothing more, nothing less. 


Tracklist:
01. Infinite Regress
02. Beheading of the Prophets
03. To Summon Pyriel
04. Dethronement of a Fallen Deity
05. Prelude to Oblivion
06. Ascension of the Parasite
07. Denounced to the Execration of Posterity
08. The Desolation of Hope

band:

Geoff - Vocals
Connor - Guitars, Drum Programming
Aaron - Guitars

https://oncology.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/OncologyBand/
http://risingnemesisrecords.bigcartel.com/
Share this games :

TWITTER