DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 12. ledna 2017

Home » » Recenze/review - REPULSIVE VISION - Look Past the Gore and See The Art (2017)

Recenze/review - REPULSIVE VISION - Look Past the Gore and See The Art (2017)


REPULSIVE VISION - Look Past the Gore and See The Art
CD 2017, Bret Hard Records

Odjistil jsem plombu od staré rakve. S napětím nadzvedám víko, zalepené hnilobou a věčností. Málem padám tlakem naznak. Zevnitř se na mě vyhrne nekonečná tíha poctivých death thrashových melodií. Uprostřed prašivých kostí leží album "Look Past the Gore and See The Art" britských smrtonošů REPULSIVE VISION. Svět je najednou velmi ošklivé místo k žití a já se ztrácím ve víru zkaženě znějících skladeb. Smrt je tak blízko! 

Není radno si zahrávat s temnými silami, jenže já si nemůžu zase pomoct. Když vás ovane zápach starých dobrých OBITUARY, DEATH, CARCASS, NAUSEA, NAPALM DEATH, ENTOMBED, DISCHARGE, kterými se REPULSIVE VISION inspirují, jsem ztracen, proklet a naporcován na malé kousky. 



Britové jasně a zřetelně přednášejí z dávných death metalových rukopisů. Činí tak s přehledem, nadšením, odhodláním, s takovým tím těžko definovatelným šílenstvím, které u mě dělá dobré kapely skvělými. Užívám si tu smršť chorobných nápadů, drtivého účinku i manického přístupu. Album "Look Past the Gore and See The Art" připomíná praskání starých kostí. Pánové kombinují thrash metal s deathem takovým způsobem, který dělá moc dobře mé kdysi prokleté duši. Netřeba kapelu obviňovat z nepůvodnosti, na to se u nás v podzemí nehraje. Osobně mi stačí si sednout, znovu odjistit pojistku na staré rakvi a nechat se unášet temnými melodiemi do záhrobí. Old school death metal, u kterého vám praskne lebka tlakem!


sumarizace:

REPULSIVE VISION a jejich novinka útočí na ty nejskrytější noční můry všech fanoušků old school death metalu. Album je odpovědí na všechny ozvěny ze záhrobí, které je možno vůbec slyšet. Klasický, plesnivý death metal se zde potkává s thrashem z osmdesátých let a na své si přijdou snad všichni milovníci hřbitovů. Obraťte všechny kříže, zapalte svíce, dnes se bude konat jedna velmi okultní seance. Vystupovat na ní budou legendární death metalisté REPULSIVE VISION. V Británii moc dobře vědí, jak se dělá pravé a nefalšované smrtící řemeslo! "Look Past the Gore and See The Art" je plné špíny, pavučin i ozvěn ze starých rakví. Death metal je zde exhumovaný odněkud z devadesátých let a je krásnou vzpomínkou na časy, kde se ještě zabíjelo poctivě, rezavým nožem. Death metalová deska, která vás pokryje plesnivinou!

Asphyx says:

The new album by the REPULSIVE VISION attacks the deepest nightmare of every single old school death metal fan. This album is the answer for all of the calls from the beyond you can hear. The classic, moldy death metal meets thrash of the 80s. And I think that every lover of graveyards is going to be satisfied. Turn down all the crosses, light up the candles because today the big occult séance is happening. There are going to be legendary death metal guys REPULSIVE VISION. They really know how to do the right deathful job in United Kingdom. The album "Look Past the Gore and See The Art" is full of dirt, spider webs and echo from old coffins. The death metal is exhumed from the 90s and it is a beautiful flashback from the times when the killing was dinkum and was done by a carroty knife. This is the death metal album which covers you with a fungus.

Tracklisting:
1. Intrepulsion
2. Repulsive Vision
3. Premature Burial
4. Nematocyst
5. Half Starved Half Killed
6. Fragmentary
7. Harmless Entertainment?
8. Corpse Decay
9. Bathroom Surgery
10. Noxious
11. Pit of Putridity
12. Each To their Own
13. Credophilic

band:
Vocals - Danny McEwan
Guitar - Matt Davidson
Bass - Mark Kirby
Drums - Gary Young

Share this games :

TWITTER