DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 27. ledna 2017

Home » » Recenze/review - RUDE - Remnants... (2017)

Recenze/review - RUDE - Remnants... (2017)


RUDE - Remnants...
CD 2017, F.D.A. Rekotz

Otevřu dveře do pekla a dýchne na mě studený zápach smrti. Už na mě všichni čekají. Byl uspořádán večírek na moji počest. Jako hlavní hvězda večera se představí plesnivě znějící old school death metalová kapela RUDE. Dám si pivo nebo radši dvě, zakleknu a začnu třepat hlavou. Vybrali mi dobře, přesně tenhle druh smrtícího kovu mi dělá příjemně na mé zkažené duši. Skáču z pódia, nadšený ze sirnatých riffů, mlátím hlavou o zem, stržen do víru jediného pravého death metalu! Jsem mezi svými.

Smíchejte staré PESTILENCE, přidejte MORBID ANGEL, opepřete OBITUARY, MASTER, DECEASED, ASPHYX, promíchejte - netřepejte a pak pijte album "Remnants..." plnými doušky. RUDE lze s klidem zařadit mezi skupiny bouchající to v současnosti v podobném stylu. Vzpomeňme na kolegy SKELETAL REMAINS, DEROGATORY, CHAPEL OF DISEASE, DECAYING. Tahle hudba se poslouchá srdcem, bez uzardění a s hlavou hrdě vztyčenou. Pravou víru také nezměníte a RUDE hrají právě pro nás, pro pravověrné. 



Na novinku je samozřejmě nutné koukat okem člověka, který už má v hudbě něco odžito, pamatuje staré postupy i zvuk, má ve svém srdci navždy uloženy desky, které se v devadesátých letech nahrávaly. Nevím, nakolik hudba Američanů osloví dnešní mladé posluchače, ale je to vcelku jedno. Jsem tu pro vás, pro věrné fanoušky old school death metalu a před RUDE se klaním až k zemi. Myslím, že ducha dávných časů se jim povedlo přenést do dnešní doby dokonale. Nečekejte nic novátorského, tady se hraje pro šedivý fotry od rodin, co ještě nezapomněli na to, jak má znít death metal. Maniakální přístup, chorobné riffy i hlas, chlad a špína v melodiích. Tenhle večírek bude trvat pěkně dlouho, to vám garantuji. Smrt je tak blízko. Vynikající pocta špinavému peklu!


sumarizace:

RUDE letos přišli s hudbou, která splňuje všechny moje požadavky na poctivý, reálný old school death metal. Jejich nahrávka je plná neskutečné černé energie. Hroby se otvírají, zvony zvoní umíráček. "Remnants..." může být klidně soundrackem pro vaší poslední cestu. Podzemí opět ožilo a vyslalo na náš svět posly apokalypsy. Mrtví mi jdou po krku a zlo je cítit všude kolem. Death metal je zde starý a plesnivý a nepostrádá obrovskou dávku naléhavosti. Připadám si, jako bych ležel při okultním obřadu na oltáři smrti a byl navěky obětován. Člověk se při poslechu stává morbidním básníkem, tulákem po záhrobí. Přiznávám se bez mučení. Album mě neskutečně rozsekalo a stalo se mým průvodcem na onom světě. Zapalte svíce, exhumujte starý poctivý death metal! Vynikající temný old school death metal! 


Asphyx says:

RUDE come this year with music fulfilling all my requirements for honest, real old school death metal. Their record is full of unreal black energy. The tombs were opened, bells ringing the death knell. "Remnants..." may be the soundtrack to your last trip. Underground came alive again and sent messengers of apocalypse to our world . Deads are hunting me and the evil is everywhere. Death metal here is old and moldy and doesn't miss a huge amount of urgency. I feel like I was lying at an occult ritual on the altar of death and I was forever offered. When listening it becomes a morbid poet, a wanderer on the other world. The album cut me up and it became my guide on the other world. Light a candle, exhume old fair death metal! Excellent dark old school death metal! Killer!

Tracklist:
01. Torrent to the Past
02. House of Dust
03. Blood Sucker
04. Interpretations of the Ultimate Finality
05. Remnants...
06. Fracturing the Gates of Truth
07. Sanctuary
08. ReBoot
09. Children of Atom


band:
Yusef Wallace - Guitars/Vocals
Jason Gluck - Bass/Vocals
David Rodriguez - Guitars...
Chad Gailey - Drums

Share this games :

TWITTER