DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 3. ledna 2017

Home » » Recenze/review - SADISTIC BUTCHERING - Murderous (2016)

Recenze/review - SADISTIC BUTCHERING - Murderous (2016)


SADISTIC BUTCHERING - Murderous
CD 2016, Nice to Eat You Records

Zavrtám ti šrouby do uší, naříznu ti pusu do nekonečného úsměvu. Budu tě mučit, ponižovat a užívat si tvoji bezmoc. Vím moc dobře, že se mi stejně nemůže nic stát. Spravedlnost je na mě krátká. Až mě přestaneš bavit, podříznu ti hrdlo a pohodím někde u cesty. Pořídím si jinou hračku. Už se těším.

Tak přesně nějak takhle mluvil nedávno v televizi ještě nedospělý kluk, který za rozmazanou tváří díky věku seděl u soudu kvůli své první vraždě. Já se na podobnou nespravedlnost nedovedu moc dlouho koukat a tak jsem raději utekl vedle do pokoje, abych si spravil chuť nějakou drsnou muzikou. Tentokrát, protože jsem z toho všeho zla byl až příliš rozlobený, jsem volil americké brutální death metalisty SADISTIC BUTCHERING. Jakoby přede mnou začala zase ožívat všechna hnusota, které je člověk jako druh schopen. Mělo to ale jednu nespornou výhodu. Věděl jsem, že se jedná o připodobnění, o kritiku, o vyřvání nespravedlnosti celému světu přímo do obličeje. 


SADISTIC BUTCHERING, připomínající svojí tvorbou třeba PUTRID PILE, VIRAL LOAD, INSIDIOUS DECREPANCY, jsou drsnou a syrovou odpovědí na krvavé stříkance u nějaké hodně ošklivé vraždy. Vaše uši jsou porcovány ostrými riffy, kulometem (programovaných) bicích, i guturálně laděným vokálem. Nic pro slabé povahy, ani nic převratného, ale rozhodně se jedná o velmi solidní materiál. Občas mívám na podobná hudební "zvěrstva" velkou chuť. Očistí totiž mou nervovou soustavu ode všech zbytečných informací a zklidní moji mysl. "Murderous" mě odpoutaly od reality a šedě všech dní. A toho si cením v současné době nade vše. Vím, že album není ničím zase tolik výrazné, ale poslouchá se velmi dobře. Dobré řemeslo dokážu vždy ocenit a tentokrát se ve vší té hudební brutálně death metalové krvi doslova rochním. Parádní deska pro všechny milovníky syrové smrti!


sumarizace:

SADISTIC BUTCHERING a jejich nová deska připomínají pořádně rozzuřené patology. Riffy, nože, bicí, skalpely, vokál, pily, mají nabroušené v tom nejlepším nožířství. Americká brutal death metalová šlechta čerpala inspiraci pro svoji tvorbu spíše v klasickém období death metalu a tak je jejich nová deska velmi syrová, krutá a krvelačná jako čerstvě rozzuřená šelma. Představte si nějakou kobku, kde se páchají morbidní a nechutné, hudebně zvrácené obřady. Máte dvě možnosti. Buď vás album chytne a smete z povrchu zemského nebo utečete strachem pryč. Přežijí jen ti nejsilnější! Nahrávka má obrovský tlak. Je nekompromisní a plná šílených melodií. Jako člen řádu rychlého kovu smrti jsem navýsost spokojen. Svět je už hodně dlouho špatné místo k žití, ale "Murderous" je ještě temnější. Osobně jsem se chytil na tuhle krvavou návnadu během pár prvních tónů a na konci poslechu jsem ležel umlácený v rohu pokoje. Brutal death metalová deska, která vás přitluče na zeď! 


Asphyx says:

The new album by SADISTIC BUTCHERING sounds like a group of very angry pathologists. Their riffs, knives, drums, scalpels, vocals and saws had been edged in the best cutlery ever. This American brutal death metal aristocracy has been taking their inspiration from more classical period of death metal and that´s why their new album is very raw, cruel and sanguinary like a beast. Imagine some kind of a cell where some morbid and nasty musically kinky rituals are done. You have two choices: A) the album would catch you and it would kill you or B) you would run away because you would be scared! Only the strongest will survive. This album has an enormous pressure. It is cruel and full of crazy melodies. As a proud member of the fast deadly metal cult I have to say that I´m satisfied. The world is a very bad place to live, however the "Murderous" is more dangerous and darker. I actually liked this album with a very few tones and in the end of the listening I was knocked out in the corner of the room. This is a brutal death metal album which would pin you on the wall. 


Tracklist:
1. Murderous
2. Jugular Flesh Avulsion
3. Manditory Eradication
4. Meat Is Meat, Bone Is Bone
5. Crown Of Guts
6. Spoiled Kill
7. Premonition Of Blood
8. God Of Slime

band:
Share this games :

TWITTER