DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 9. ledna 2017

Home » » Recenze/review - TEITANBLOOD - Accursed Skin (2016)

Recenze/review - TEITANBLOOD - Accursed Skin (2016)


TEITANBLOOD - Accursed Skin
EP 12" vinyl, Norma Evangelium Diaboli

Stahuje mě dolů mocná síla. Utápím se v bezmoci, nihilismu a strachu. Připadám si jako hozený do obrovského mlýnu, jehož kolo je přesně na pomezí uprostřed našeho a onoho světa. Kousky masa jsou mi trhány opět od kostí, mozek cupován postupným opracováním a má duše získává čím dál tím víc odstín černé. TEITANBLOOD vydali loni další album a není tedy divu, že je svět náhle opět temný a ošklivý.

Kdo tyhle šílené španělské tmáře znáte, tak moc dobře víte, co od nich čekat. Jedná se znovu o pořádnou porci toho nehlučnějšího a nepřehledného death metalu, který zase připomíná vrtuli s ostrými lopatkami, která se blíží pomalu k vašemu obličeji. Před riffy není úniku, člověk je postupně pohlcován a připadá si jako zcela zbytečné NIC. Pokud máte rádi party jako PSEUDOGOD, PROCLAMATION, GRAVE MIASMA, ARCHGOAT, IGNIVOMOUS, LVCIFYRE, WITCHRIST, DIOCLETIAN, IMPETUOUS RITUAL a spoustu dalších "hlukařů", tak si rozhodně novinku "Accursed Skin" poslechněte. Tohle peklo opravdu stojí za to.


TEITANBLOOD nejsou na novince nijak noví, ani nemění svůj styl. Jedou si na té své plesnivé vlně a mnohdy mi připadají už až moc stejní. Je to zkrátka death metalový extrém, který nemusí vyhovovat každému, ale když u mě nastane ta správná nálada, mohu loňské album jen doporučit. Pokud se rádi necháváte unášet na vlnách beznaděje, odmítáte dlouhodobě světlo a vaše tvář je zachmuřena jako černý mrak, budete určitě spokojeni. Sám se rád a často v podobných záležitostech prohrabuji. Oltář smrti na konci tunelu sice už nikdy nenaleznu, ale mezi démony je také dobře, nemám pravdu? Nihilistický death metal, který útočí na ty nejskrytější temné touhy! Kult!


sumarizace:

TEITANBLOOD k nám opět zavítali na návštěvu z onoho světa. Jejich nová deska "Accursed Skin" je plná umírání, strachu, stínů, tmy i nenávisti. Pomalá, s doomovými náladami, blacková, se zákeřností, smrtící, s dynamickým sekáním. Slov by bylo možné o této desce napsat mnoho, ale nikdy by nedokázala popsat všechno zlo, které na ní nalezneme. Buďte při poslechu ve střehu! Ta hranice mezi tímto a odvráceným světem je velmi tenká a mohla by vás pohltit temnota. Na nové desce se umírá pomalu, dlouze a utrpení není ničím vykoupeno. Nezahrávejte si s temnými silami! Jsou všude kolem, koušou, pálí, stahují vás do nekonečných hlubin. Svět opět pokryl závěs z černé mlhoviny a světla se jen tak nedočkáte. Poslední zbytky naděje v dobro jsou smeteny ostrými riffy a smutek se rozkládá všude kolem jako pohozená mršina. Death metalové album, které je nakažlivé jako mor!


Asphyx says:

TEITANBLOOD arrived to us from the beyond again. The new album called "Accursed Skin" is full of dying, fear, shadows, darkness and hate. It´s slow with doom moods and black with deceit and deadly and dynamic gathering. There is a lot what can be say about this album, however nothing is able to describe how evil is it. When you listen to this album, watch out! The outline between this and the other world is very thin and you could be eaten up by the darkness. On this album the dying is slow, long and the misery can´t be redeemed. Do not flirt with the dark powers! They are everywhere around us, they bite, burn and they would take you to the darkness beyond. The world is covered by dark fog again and you are not able to see the lights. The last chances for hope are killed by sharp riffs and the sadness is all around like a carcass. Death metal album which is contagious like a plague!


tracklist:
Share this games :

TWITTER