DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 29. ledna 2017

Home » » Recenze/review - TERRIFIER - Weapons of Thrash Destruction (2017)

Recenze/review - TERRIFIER - Weapons of Thrash Destruction (2017)


TERRIFIER - Weapons of Thrash Destruction
CD 2017, Test Your Metal Records

"Jsme jedné krve, ty i já!": říkám si stále dokola, když poslouchám novinku kanadských TERRIFIER. Žilami mi snad už třicet let proudí stejná tekutina. Novinka "Weapons of Thrash Destruction" strčí do kapsy současná alba mnohých thrashových veličin a nechává je daleko za sebou. Hudba v podání těchto šílenců neskutečně kope. Je vzteklá, šílená, s rezavým zvukem a melodiemi, které se vám zaryjí až někam do morku kostí. Rychlost, energie, devastující účinek. Přiznám se, že nevydržím ani chvilku v klidu. Musím si podupávat, mám sto chutí vyrazit ven se sekyrkou v ruce a rozmlátit první rakev, kterou potkám. Kanaďané nepředvádějí nic nového, drží se jasně stanovených thrash metalových hranic, ale svoje řemeslo zvládají na výbornou. Osmdesátá léta ožívají v plné parádě a s neskutečným feelingem.



Jsem hrozně rád, že ještě dnes existují kapely, které ctí staré pořádky, nastolené kdysi SODOM, KREATOR, DESTRUCTION, OVERKILL, DEATH ANGEL. Tohle je prašivina, sněť, která vás postupně nahlodá, rozloží a donutí k domácímu headbangingu. Cítím a slyším zde poctivost, totální oddanost stylu a zlobu, která musela ven. Výsledkem je album, které vás přenese o tři dekády zpět, napěchuje vám do žil sílu a do tváře maniakální výraz. Takhle to dopadá, když dělají hudbu muzikanti, kteří tvoří pro fanoušky, pro odžínované klubové koncerty. Slyšíte tu vášeň, vnímáte to chvění? "Weapons of Thrash Destruction" je albem, které mě rozsekalo na maděru a budu mít dlouho co dělat, abych se dal dohromady. Hey, bastards! Tahle deska kope jako splašený čert! Thrash till death!


sumarizace:

Hey, bastards! "Weapons of Thrash Destruction" je krásně plesnivým thrash metalovým vzorkem. Album jsem si pustil poprvé a hned mě rozsekalo na malé kousky. Tady se hraje sice postaru, ale s neskutečnou energií a silou. CD je hodně návykovou záležitostí. Zažili jste někdy úraz elektrickým proudem? Že ne? Tak si pusťte novinku TERRIFIER a budete překvapeni, kolik dobrých nápadů na albu je. Jednotlivé skladby jsou propracované, mají velký feeling a kopou jako splašený čert. Tohle je kult pro všechny thrashové fanoušky! TERRIFIER nahráli album, které vás smete jako tsunami. Maniaci z Kanady přednášejí ze starých thrashových knih a dělají to skvěle a s grácií! A ten hlas, to je motorová pila, přátelé! Absolutní thrashové inferno! Nahrávka, která řeže jako rezavý nůž! Skvěle! Thrash till death!


Asphyx says:


Hey, bastards! "Weapons of Thrash Destruction" is nice moldy thrash metal sample. When I was listening to the album for the first time, I was cut into small pieces right. Here is played in the old way, but with incredible energy and strength. The CD is very addictive stuff. Have you ever experienced an electric shock? Haven’t you? So listen to the news of TERRIFIER, and you'll be surprised how many good ideas are there.  Individual tracks are sophisticated, have a great feeling and kick like a runaway devil. This is a cult for all thrash fans! TERRIFIER recorded an album, which will  sweep you away like a tsunami. Maniacs from Canada  recite from old thrash books and do it well and with grace! And the voice,  this is  a chainsaw, men! Absolute thrash inferno! The recording that cuts like a rusty knife! Great! Thrash till death!

Tracklist:
01. Reanimator
02. Deciever
03. Nuclear Demolisher
04. Violent Reprisal
05. Skitzoid Embolism
06. Drunk as Fuck
07. Bestial Tyranny
08. Riders of Doom
09. Sect of the Serpent

band:
Chase Thibodeau - Vocals
Rene Wilkinson - Guitar
Brent Gallant - Guitar
Kyle Sheppard - Drums
Alexander Giles - Bass

Share this games :

TWITTER