DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 10. ledna 2017

Home » » Recenze/review - WORMHOLE - Genesis (2016)

Recenze/review - WORMHOLE - Genesis (2016)


WORMHOLE - Genesis
CD 2016, Lacerated Enemy Records

Začalo mě hlodat, cosi ošklivého zevnitř. Byl jsem najednou zesláblý, plný strachu a beznaděje. Mé oči ztratily svůj lesk a já, bezvěrec, se začal modlit ke všem bohům. Nepomáhalo to. Teprve až na rentgenu bylo zjištěno, že mé vnitřnosti napadl cizopasník s ostrými zuby. Teď už jen čekám, kdy vetřelec vyleze ven a roztrhá mé vnitřnosti na malé kousky. 

WORMHOLE jsou brutálně technická, guturálně bezcitná mezinárodní kapela, která vám bude opravdu připadat jako jako nějaký obrovský červ, který se vám postupně, pomocí své bezcitné hudby, nahlodá až někam do vašeho vnitra. Prvotina  ve stylu DISGORGE, CEREBRIC TURMOIL, VULVODYNIA, a PSYCROPTIC odsýpá přesně tím způsobem, jakým to máme všichni rádi. Žádné kompromisy, přesto s temnými zákeřnými melodiemi ve skladbách, šílenstvím a slammovými pasážemi, které by mohly zaujmout i dnešní mladé posluchače. "Genesis" je od prvního tónu velmi nehumánním dílem plným té správné zběsilosti. Pořád dokola se ptám, kdy už mě deska opět rozseká na padrť?!



Podobné extrémy nejsou samozřejmě pro každého, ale uvědomme si, že realita všedních dní bývá mnohdy krutější. Dávkoval jsem si jednotlivé songy jako pijavice, kterými ještě nedávnou léčili doktoři horečnaté stavy. Líbí se mi zvuk, energie, síla, poctivost a totální zničující tlak, který z desky cítím. "Genesis" považuji za velmi povedenou prvotinu, nenudím se, podupávám si nohou a mám neodbytný pocit, že mi někdo stoji za zády se sekerou. Stačí pár úderů, několik společných chvil a budu to mít za sebou já i vetřelec, kterého mi kapela zasadila do mého těla. Texty plné vesmíru, chladných technologií a obal kreslený snad dle předlohy mých střev, dodávají všemu ještě na větší uvěřitelnosti. Slamming technical guttural death metal, který vám vyrve z těla mozek i s páteří! Skvělá morbidní práce!


sumarizace:


WORMHOLE nahráli velmi kruté, krvavé album. Pokud byste dnes hledali slamming brutal death technickou metalovou kapelu, která se nebojí pořádně říznout do masa a zároveň hraje zajímavě, pak jste tady správně. "Genesis" je albem, které bolí, je nezvykle pestré a velmi dynamické zároveň. Fanoušci stylu by měli zbystřit svoji pozornost, protože tady se odehrávají pořádně „hnusná“ hudební jatka. Tihle šílenci moc dobře vědí, jak složit dobrou skladbu. Prohrabují se hromadami mrtvol s velkým citem pro věc. Muzika je zde velmi ošklivá, šílená a připomíná záběry z vivisekce. Pokud bych měl letos někomu doporučit kapelu, která nahrála velmi dobré slamming brutal death metalové album, byli by to rozhodně WORMHOLE! Tihle patologové moc dobře vědí, jak se dělá dobrá práce. Deska, která vám shnije v přehrávačích!


Asphyx says:


WORMHOLE recorded a very cruel, bloody album. If you are looking for a slamming technical brutal death metal band that isn't scared to cut into meat and is playing interesting as well, so you're right here. "Genesis" is an album that hurts, it's unusually colourful and very dynamic at the same time. Fans of the style should sit up their attention, because here are played very “ugly” music massacre. This maniacs know very well how to compose a good song. The music here is very ugly, crazy and reminds images of autopsy. If I would recommend someone a band this year, that recorded a very good slamming brutal death metal album, it would be definitely WORMHOLE! These pathologists know very well how to do a good job. Album, that will rot in yours CD players!


Track list:
1. Nurtured In a Poisoned Womb 03:29
2. Battle Logic Disrupted 05:21
3. Symbiotic Corpse Possession 02:31
4. Automated Distress Signal 02:01
5. Geoform 187 02:02
6. Gravity Manipulation Unit 04:17
7. Genesis Chamber 02:53
8. Existence Gap 04:33

Line up:
Vocals - Calum Forrest, Duncan Bentley
Guitar - Sanil Kumar, Sanjay Kumar
Bass - Sanjay Kumar


Share this games :

TWITTER