DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 20. června 2017

Home » » Recenze/review - CENOTAPH - Perverse Dehumanized Dysfunctions (2017)

Recenze/review - CENOTAPH - Perverse Dehumanized Dysfunctions (2017)


CENOTAPH - Perverse Dehumanized Dysfunctions
CD 2017, Hammer Müzik

Ušil si kabát z lidských kůží. Bylo to pro jeho proměnu hrozně důležité. Dlouhá léta sháněl čerstvá pevná těla, splétal svá úchylná přání úplně stejným způsobem, jako nit od krve. Konečně dosáhl svého, už brzy se promění. Stane se věčným.

Poslouchat novinku tureckých brutálních death metalistů CENOTAPH je svým způsobem hodně podobné, jako si číst o zvrácených činech sériových vrahů. Kapela se pohybuje na tenké linii mezi normálem a šílenstvím. Novinka vás očistí stejně, jako kdybyste si prohnali kyselinu zažívacím traktem. Jedná se přesně o ten druh surového masakru, který bude dělat dobře všem, kdo vyhledávají v hudbě extrémismus na samé hraně snesitelnosti.



CENOTAPH na to jdou podobným stylem jako DISGORGE, DECIMATION, DECAYING PURITY, PUTRIDITY, GORGASM, DEFEATED SANITY, SUFFOCATION. Pro poslech to chce fyzickou i duševní odolnost. Nečekejte žádné slitování, jen neskutečnou guturální smršť toho nejjadrnějšího brutálního death metalu. Syrový zvuk, obrovský náklad spletitých riffů, maniakální zpěvákův výraz, tohle všechno dělá z alba záležitost pro všechny milovníky opuštěných piteven. Občas je nahrávka už trošku stereotypní, ale jsou to jen některé momenty, tak přivírám svůj krvavý pohled. Máte chuť na pořádné utrpení? Chcete si nechat ušní bubínky propíchnout ostrým motivem? Tak neváhejte, CENOTAPH a jejich nová deska "Perverse Dehumanized Dysfunctions" jsou zde jen a jen pro vás. Jen si dejte pozor, abyste to celé přežili. Perverzní brutální death metal, který vás vyvrhne zaživa.


sumarizace:

Novinka tureckých CENOTAPH je krutá, zlá a ošklivá. Morbidní melodie se střídají s ještě nechutnějšími motivy. Tohle je brutální death metal v jeho klasické podobě. Syrový, masakrující. Z desky cítím obrovský tlak a energii. Možná se občas Turci nevyhnou určité monotónnosti, ale to tak nějak k tomuto stylu patří, jako k hrobníkovi lopata. Užívám si houpavé melodie, chrlím spolu se zpěvákem chorobné texty. Jsem u poslechu po lokty ponořen v krvi a spolu s CENOTAPH provádím pořádně nechutnou pitvu. Pokud se potřebujete odreagovat od dnešního ošklivého světa, neznám nic lepšího, než si narvat do hlavy "Perverse Dehumanized Dysfunctions". Co na tom, že zde ožívají mrtvoly a pánům chirurgům všichni na operačním sále zemřou? Tak to má být a tak je tomu v brutálním death metalu správně. Letošní album vás smete jako tsunami. Berte a nebo nechte být! Skvělá řeznická práce!

Asphyx says:

The new album by Turkish CENOTAPH is cruel, bad and ugly. Morbid melodies are changed by more disgusting motives. This is a brutal death metal in its classic form. Raw, cruel. I feel the huge pressure and energy from this album. There is some monotonous passages, however this is something typical for this style like a shovel for a grave digger. I enjoy their melodies and I have to sing the lyrics with the singer. During the listening of this album I´m lying in the blood and with the CENOTAPH I´m doing a disgusting necroscopy. If you have to clean yourself from today´s ugly world I don´t know better way how to do it than listen to the "Perverse Dehumanized Dysfunctions". Who cares that death bodies are coming back to live and every person who is being operated by surgeon will die? This is how it´s supposed to be in the real brutal death metal. This album is going to take you like a tsunami. Take it or leave it! Amazing butcher work! 

Tracklist:
1. Rancid Gluttonous Morbid Obesity
2. Asphyxiated Embryonic Abnormalities
3. Parasitic Worms & Prenatal Cranial Deformation
4. Syndromes Of Deadly Endogenous Intoxication
5. Antagony Of Embriotomia
6. Multi-organ Failure Epidemie
7. Dismembered Unborn Species
8. Perverse Dehumanized Dysfunctions

band:
-BATU CETİN (vocals)
-ALİCAN ERBAŞ(drums)
-ERKİN ÖZTÜRK (guitars)
-CİHAN AKÜN (guitars)

Share this games :

TWITTER