DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 26. června 2017

Home » » Recenze/review - INCINERATOR - Stench of Distress (2017)

Recenze/review - INCINERATOR - Stench of Distress (2017)


INCINERATOR - Stench of Distress
CD 2017, Raw Skull Recordz

Měl jsem za úkol odstranit všechny kdysi živé tkáně od kostí. Chopil jsem se svého úkolu s vervou sobě vlastní. Zaujat Bohu protivnou prací jsem rozjímal nad smrtí, životem a hlavně hranicí, kterou je nutné překročit, aby se člověk mohl poklonit stínům. Odřízl jsem kousek shnilého masa, seškrábal z očních důlků vzpomínky a nasával s obrovskou nadějí pachuť a zápach rozkládajících se těl. Byl jsem ve svém živlu, uprostřed podzemí a poslouchal jsem novou desku holandských INCINERATOR.


Klaníme se s kapelou stejným death metalových bohům, spolu obdivujeme SLAUGHTER, DISMEMBER, CARNAGE, CELTIC FROST, ASPHYX, POSSESSED, SLAYER. Holanďané hudbou a já slovy. Jsme plně oddáni základním myšlenkám smrti a vychutnáváme si všechnu tu prašivinu starých časů. Převaluji se na zvukových vlnách, jako mrtvola ve shnilé rakvi. Ano, takhle se má hrát death metal!




"Stench of Distress" je albem, které má v sobě velký kus temnoty, je odpovědí na všechnu nenávist světa. Z nahrávky doslova čiší oddanost záhrobí, poctivost, šílenství. Pojďme, půjdeme spolu tančit na hrobech padlých mnichů! Chce se mi řvát do tmy. Kombinace chřestivého death metalu, natlakovaného thrashe a hnisu musí dělat dobře snad každému, kdo jen někdy alespoň pootevřel dveře na starý hřbitov. Už jste někdy chrchlali černou krev? Už vás pálily kosti chladem? Už jste někdy ochutnali zkažené vnitřnosti nemrtvých? Pokud ne, tak neváhejte a poslouchejte -  INCINERATOR jsou zde, aby zapálili tento svět plný temnoty. Přehrávám desku stále dokola a nemůžu se zbavit dojmu, že už na mě někde čeká otevřený hrob. Smrtící kov par excellence!


sumarizace:

První dlouhohrající album INCINERATOR se opravdu povedlo. Kombinace studených melodií, krutého zpěvu a neskutečné energie na mě opět funguje. Ze záhrobí povstali všichni nemrtví a svět je doslova zahalen krví. Nahrávka působí jako rozkládající se mršina. Old schoolové motivy, smrt v očích a nekonečné utrpení. Tohle všechno při poslechu zažijete. Budete odcházet od svých hi-fi věží rozsekáni na malé kousky, vaše mysl bude čistá a krev nakažená. CD s klidem mohu doporučit všem poctivým fanouškům reálného death metalu, kteří se rádi prohrabují starými kostmi. Exhumujte staré mrtvoly, vypusťte zombie na tento svět! Přijdu si jako v nějakém hodně krutém hororu. Morbidita, špína, hnus a neskutečný tlak. To všechno na "Stench of Distress" naleznete. Tento masakr jen tak někdo nepřežije. Old school death metal, u kterého praskají víka od rakví! Vynikající záležitost!

Asphyx says:

The first full-length album INCINERATOR came really off. The combination of cold melodies, harsh vocals and incredible energy works again. The dead and undead rose from the beyond and the world is wrapped in blood. The recording acts like a decomposing carcass. Old school motifs, death in the eyes and endless suffering. All this you'll experience during listening. You'll leave from your hi-fis cut into small pieces, your mind will be clear and blood infected. I can recommend this cd to all honest real death metal fans who likes rummaging in old bones. Exhume old corpses, let zombies out into this world! I'm coming like in very brutal horror. Morbidity, dirt, filth and surreal pressure. This all you'll find on "Stench of Distress". This massacre can survive only someone. When you are listening this old school death metal, the lids from the coffins are cracking! Excellent thing!

tracklist:
1. At the Gates
2. Nerveless
3. Slaughter
4. Feed the Soul
5. Arisen in Blood
6. Repentance
7. Traumatic
8. The Stench of Distress
9. Swiersettiche Riten


band:
Jackhammer - Guitars, Drums
The Necromancer - Bass 
Bonesaw - Vocals

Share this games :

TWITTER