DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 8. července 2017

Home » » Recenze/review - IMPETUOUS RITUAL - Blight upon Martyred Sentience (2017)

Recenze/review - IMPETUOUS RITUAL - Blight upon Martyred Sentience (2017)


IMPETUOUS RITUAL - Blight upon Martyred Sentience
CD 2017, Profound Lore Records

Již dlouho se zmítala v šílených křečích. Nemohla se rozhodnout, zda se přikloní na stranu dobra nebo zla. Křičela slova modliteb do tichých nocí, skřehotala hlasem samotné Bestie. Praly se o ní prastaré okultní síly. Houstla jí krev, trhala si vlasy a podávané léky, ani zaříkávání nepomáhaly. Nakonec to svatí mužové vzdali a přenechali ji temným silám. Poslouchala totiž novou desku australských IMPETUOUS RITUAL.

Vystavěl jsem si vlastní náhrobek z hlukových stěn, vykopal tichý hluboký hrob, ale nic nepomáhalo. Má mysl byla již dávno nakažena a zmítal jsem se někde na pomezí mezi naším a oním světem. Hudba bourající hranice šílenství. Maniakální ozvěny z podzemí, jekot nemrtvých, zápach rozkládajících se těl. Všechno na novince "Blight upon Martyred Sentience" najdete.



"Blight upon Martyred Sentience" rozhodně není albem pro každého. Jedná se o čiré zlo ve stylu PORTAL, TEITANBLOOD, ARCHGOAT, BLASPHEMY, WRATHPRAYER, DIOCLETIAN, WITCHRIST, IGNIVOMOUS, MITOCHONDRION, ABYSSAL a jako k takovému je nutné k němu přistupovat. Na spoustu z vás to bude už moc neproniknutelné, za hranicí vnímatelnosti. Ano, Australané velmi často působí jako průvan ve starých kobkách. Jsou neuchopitelní, zákeřní, jedovatí a nepolapitelní. Spíš než o album se jedná o okultní seanci, nad kterou pokýváte hlavou, nebudete jí rozumět, ale podlehnete jí s absolutní oddaností. Smrt je tak blízko! Obraťte všechny kříže! Vyřízněte si srdce a obětujte ho na oltář vlastní zkaženosti! Špinavý a ošklivý death metal, který spasí všechny vaše černé duše!


sumarizace:

Deathoví maniaci IMPETUOUS RITUAL jsou řádnými členy australské záhrobní scény. Jejich prvotina je hnilobná, zákeřná, šílená a připomíná zápach čerstvě otevřených hrobů. Pro někoho se bude jednat jen o obyčejný hluk, ale pro nás, kteří trávíme dlouhé hodiny v podzemí, bude novinka těchto šílenců velmi chutným pokrmem. Co na tom, že nám jsou servírovány jen samé ohlodané kosti, práchnivé tkáně a absolutní zlo. Jsme napájeni překapanou tmou, smíchanou s pavučinami a znesvěcenou vodou. Australané moc dobře vědí, jak zhudebnit absolutní temnotu. Nejedná se sice o nic převratného, ale deska se velmi dobře poslouchá a doporučil bych ji všem, kteří rádi pořádají okultní seance. Zapalte svíce, obětujte Satanovi a přivítejte všechny nemrtvé. Pandořina skříňka je otevřena, peklo může začít! Špinavý a ošklivý death metal, který spasí všechny vaše černé duše!

Asphyx says:

The death maniacs IMPETUOUS RITUAL are the proper members of the Australian other world. Their first album is saprobic, cruel and crazy and it reminds smell from freshly open graves. This may be just an ordinary sound for someone, however for us who spend hours in underground is this new album from those crazy people very nice meal. Who cares that they serve us just some nibble bones, rotten tissues and an absolute evil. We are charged with filtered darkness which is mixed with spider webs and polluted water. These Australian guys knows exactly how to compose the darkness. This album is nothing epochal, however the album is very good to listen and I would suggest it for all of you who like to organize occult séances. Light up some candles, sacrifice all alive people to the Satan and welcome them. The Pandora´s box is open and the Hell can begin! Dark and disgusting death metal which will save your dark souls. 


Tracklist:
01. Void Cohesion
02. Apoptosis
03. Inordinate Disdain
04. Untoward Evocation
05. Synchronous Convergence
06. Denigrative Prophecies
07. Sullen
08. Feculence Reveled
09. Intransience

Share this games :

TWITTER