DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 22. července 2017

Home » » Recenze/review - PLAGUE THROAT - The Human Paradox (2017)

Recenze/review - PLAGUE THROAT - The Human Paradox (2017)


PLAGUE THROAT - The Human Paradox
CD 2017, Transcending Obscurity India

Poslední dobou mám neodbytný pocit, že se postupně rozkládám. Mé svaly povolují, ztrácejí svoji bývalou sílu, do kůže se mi vkrádají vrásky a dlouho neudržím pozornost. Jsem víc vzteklý, utahaný a trpím nechutenstvím. Pohltilo mě naplno stáří. Čekám, čekám, čekám, až si pro mě konečně přijde zubatá. Už se těším.

Kdysi mi v záhrobí slíbili, že až se k nim vydám na poslední výlet, přivítají mě poctivou porcí death metalu. Indičtí PLAGUE THROAT s přehledem mohou dělat jednu z prvních předkapel. Pustil jsem si jejich novinku "The Human Paradox" do uší s tím, že ji jen párkrát prolétnu, ale nakonec mě zaujala natolik, že se k ní často a rád vracívám. Má v sobě totiž přesně ten správný poměr pekla a temných melodií, které mám tolik rád.






"The Human Paradox" je albem, na kterém se volně čerpá z tvorby smeček jako VADER, NILE, HOUR OF PENANCE, ORIGIN, SUFFOCATION, CANNIBAL CORPSE, MORBID ANGEL. Je také jasnou odpovědí na poslední věci člověka. Líbí se mi zvuk, obdivuji schopnost kapely složit dobrý a zapamatovatelný motiv. PLAGUE THROAT se pohybují někde na pomezí mezi starou klasikou a lehce moderním přístupem. Cítím zde tu správnou neurvalost, dravost, nadšení a hlavně SMRT. Mé srdce bije v podobném rytmu a tak není moc co řešit. Jeden temný masakr střídá druhý a já jsem postupně drcen na masokostní moučku. Ne, PLAGUE THROAT nejsou žádní inovátoři, ale jejich práce je poctivá a upřímná. A hlavně, baví mě je poslouchat. Reálný death metal, který vás přenese do země stínů!


sumarizace:

PLAGUE THROAT letos předkládají velmi solidní, tradiční materiál. Novinka je pořádně ostrým kořením, které si budete dávat s chutí. Líbí se mi atmosféra celé nahrávky, která je dynamická a krutá. "The Human Paradox" je někdy až moc příjemným albem, ocenil bych víc temnoty. Smrt se zde potkává s temnotou ve velmi zajímavém poměru. Poslech si užívám a rád se k albu budu vracet i v budoucnu. Novinka je úderem přímo do obličeje. Nekompromisním, drsným, syrovým. Morbidní záležitost! Velmi dobře!

Asphyx says:

PLAGUE THROAT presented very decent, traditional material this year. The news is pretty sharp spices that you'll get to like. I like the atmosphere of the whole album, which is dynamic and cruel. "The Human Paradox" is sometimes too nice album, I'd appreciate more darkness. Death meets darkness in very interesting ratio. I enjoy listening and I'll return to this album in the future. News is a punch in the face. Uncompromising, harsh, raw. Morbid issue! Very well!

Track list:
1. Inherited Failure
2. Dominion Breach
3. Fallible Transgression
4. The Human Paradox
5. Hour of Darkness
6. Corporeal
7. Truth In Silence
8. Conception Subjection
9. Conflict Resolution
10. Ma Nga

Line up:
Nangsan - Vocals, Guitar
Malice - Drums Jerry 

Nelson Ranee - Bass

Share this games :

TWITTER