DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 7. července 2017

Home » » Recenze/review - VENOMOUS MAXIMUS - No Warning (2017)

Recenze/review - VENOMOUS MAXIMUS - No Warning (2017)


VENOMOUS MAXIMUS - No Warning
CD, LP, TAPE 2017, Shadow Kingdom

for english scroll down please

Jsem doma sám a marně hledám svůj klid. Najednou se rozsvítí obrazovka mého počítače a vrátí mě o mnoho let zpátky, do dob, kdy světu vládly kapely jako BLACK SABBATH, PENTAGRAM, DANZIG. Usadím se do křesla a přemýšlím, kde se v kapele VENOMOUS MAXIMUS bere tolik studené energie. Přidávám volume, kroutím se do rytmu a těším se na večerní procházku na hřbitov. Ve sluchátkách mi bude znít nová deska "No Warning" a už se těším, až si zatančím s nemrtvými. Tohle je heavy doom metal, který otevírá staré plesnivé hroby.

Máte rádi smečky jako SAGH, GRAND MAGUS, milujete v hudbě kombinaci chladu, staroby a naléhavosti? Potom jsou pro vás VENOMOUS MAXIMUS jako stvoření. Mám někdy plné zuby dnešní rychlé a přetvařující se doby. Odmítám komerci, toužím po poctivosti a realitě. A tohle všechno cítím i z nové desky "No Warning". Objednal si někdo domů pořádnou porci mrazivých melodií? Ano, byl jsem to já, zcela ponořený do nekonečných bažin heavy doom metalu. Tohle album mě rozsekalo hned od začátku. Chci být zavřený ve své kobce a pořád jej poslouchat dokola. Ukazuje se, že i smutek může být přitažlivý. Smrt je blízko a já si dávkuji do žil hudbu VENOMOUS MAXIMUS stále dokola. Nemůžu se jí zbavit, jsem její součástí, zcela pohlcen a rozdrcen. Hey přátelé, ztratili jste se někdy na onom světě? Tak nezoufejte, VENOMOUS MAXIMUS vás vyvedou ven. Heavy doom metalové album, které připomíná nářek smutečních hostí! Smrt je tak krásná! Vynikající okultní nahrávka! Yeah!


Asphyx says:

I am home alone and I am trying to look for some peace in my mind. Suddenly, my computer screen turns on and it takes me back a few years. To the times when this world was ruled by bands like BLACK SABBATH, PENTAGRAM, DANZIG. I sit down to my armchair and I think about how is it possible that VENOMOUS MAXIMUS have so much cold energy. I add some volume, turning in the rhythm and I am looking forward to evening walk to the cemetery. I will have the new album “No Warning” in my headphones and I cannot wait to dance with the bodies of undead. This is heavy doom metal which opens old mouldy graves.



If you like bands like SAGH, GRAND MAGUS, and you love the combination of cold, old age and urgency in music, then VENOMOUS MAXIMUS is the right band for you. Sometimes I feel sick of today´s world which is so fast and fake. I reject commerce, I want honesty and reality. And I can feel all of this from the new album “No Warning”. Did anyone ordered a decent portion of freezing melodies? Yes, it was me. I was completely immersed in the endless swamp of heavy doom metal. This album killed me from the beginning. I want to be locked in my cell and listen to this album over and over again. I turns out that sadness can be appealing. Death is close and I am biting the music of VENOMOUS MAXIMUS into my veins over and over again. I cannot get rid of it, I am a part of it, I am completely absorbed and crushed. Hey friends, have you ever been lost in this world? Do not worry, VENOMOUS MAXIMUS will take you out. Heavy doom metal album which feels like mourning of funeral guests! Death is so beautiful! Excellent occult album! Yeah!

Tracklisting:
“I”
“Spellbound”
“Pray For Me”
“Return Of The Witch”
“All Of My Dreams”
“II”
“No Warning”
“Blood For Blood”
“Endless”
“Sea Of Sleep”

band:
Gregg Higgins - Vocals, Guitar
Christian Larson - Guitar
Trevi Biles - Bass
Bongo - Drums


Share this games :

TWITTER