DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 5. července 2017

Home » » Recenze/review - WHOREHOUSE - Corporation (2017)

Recenze/review - WHOREHOUSE - Corporation (2017)


WHOREHOUSE - Corporation
CD 2017, Defense Records

Lidé už dávno přestali ctít základní hodnoty a světem se začal šířit mamon. Vraždilo se pro pár drobných, které se pak utratily za několik prchavých chvil zážitku. Společnost je v rozkladu, říkali staří a mladí se jim smáli, protože starý poctivý život už neznali. Vše řídilo pár korporací, které se pasovaly do rolí neomezených vládců. Nezbývalo nic jiného, než spálit celou zemi.

Polští thrasheři WHOREHOUSE ctí bezezbytku veškeré náležitosti stylu. Jsou odmítaví k většinové společnosti, umí roztočit mosh-pit, mají dobrý zvuk i náležitě ostré melodie. Nejsou dokonalí, ale chytli mě za pačesy a vytřeli se mnou podlahu. Pokud máte rádi starý thrash metal z osmdesátých let, myslím, že by se vám mohli líbit.

 

Pokud budete poslouchat "Corporation" bedlivě a pečlivě, určitě objevíte spoustu styčných bodů se slavnými TESTAMENT, chvilkové výlety s MEGADETH i čerpání z bezedné studnice FORBIDDEN. Samozřejmostí je pak vlastní nátisk. Pár připomínek bych měl ke zpěvákově angličtině a asi každému nebude vyhovovat jeho hlas. Já jsem spokojen a přimhuřuji shovívavě oči. Vše totiž hezky odsýpá, kapela je svým způsobem originální a líbí se mi, že dokáže vytvořit zapamatovatelné skladby. Skupině nechybí cit pro melodie a album se tak stává doslova velmi chutnou krmí. WHOREHOUSE jsou jako ostré koření, které vám někdo vysype rovnou do chřtánu. Velmi slušná thrashová deska! Doporučuji!


sumarizace:

Polští WHOREHOUSE jsou na své novince ostří jako břitva. Přinášejí nám osm skladeb, které vás přenesou do starých thrashových časů. Album se poslouchá velmi dobře a i když se nejedná o nic nového, řeže pěkně. Proti hudbě v tomto provedení nemám žádných námitek a doporučil bych ji všem thrashovým maniakům. Ve skladbách je doslova napěchována energie a rebelství. Masakr, mosh-pit, thrash! Za mě palec nahoru!

Asphyx says:

Polish WHOREHOUSE are on their news as sharp as razor. They bring us eight songs that will take you to the old thrash times. The album is very well for listening and although there is nothing new, it cuts nice. I have no objection against music in this interpretation and I would recommend it to all thrash maniacs. The songs are packed with energy and rebellion. The massacre, mosh-pit, thrash! For me, thumbs up!

Tracklist:
1. Corporation
2. The Same Old War
3. Toxic Dance
4. Payback
5. W.W.W.A.W.W.B
6. Invaders
7. The Silent Unsean
8. Anguis In Herba

band:
Seba-Guitar/Vocal
Krzysiek-Guitar
Shambo-Drums
Krzysiek Jr-Bass

Share this games :

TWITTER