DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 28. srpna 2017

Home » » News! - ESCARNIUM (Bra), HACAVITZ (Mex), MALLEPHYR (Cz) - Praha – Modrá Vopice, Neděle 10. Září 2017

News! - ESCARNIUM (Bra), HACAVITZ (Mex), MALLEPHYR (Cz) - Praha – Modrá Vopice, Neděle 10. Září 2017


ESCARNIUM (Bra)
HACAVITZ (Mex)
MALLEPHYR (Cz)

Neděle 10. Září 2017, Praha – Modrá Vopice

Death/Black metalové turné s názvem INTERITUS DARKNESS AND BEYOND, kterému vládnou brazilští temnaři ESCARNIUM a ortodoxní vichřice z Mexika HACAVITZ se představí v neděli 10. 9. 2017 v pražské Modré Vopici spolu s MALLEPHYR.


Po dlouhých 4 letech se ESCARNIUM vrací do Prahy, aby podpořili stále aktuální desku Interitus, která patřila k tomu nejlepšímu, co v loňském roce vyšlo. V jižní Americe se odjakživa uměl kout kov smrti a nejinak je tomu u této posádky, z jejíž muziky je cítit smrt a chaos. Brutalita kvalitních riffů, následná masivní temná atmosféra a rychlost jsou přesně tam, kde mají být, a tak nezbývá než se těšit na již prověřenou poctivou prezentaci.


Další kapelou, která se ve Vopici představí, jsou mexičtí HACAVITZ, kteří si v Čechách zahrají vůbec poprvé v historii. Hacavitz se v roce 2004 zrodili z trosek Ravager, kapely, která vydala pár alb na kultovním labelu Osmose productions. Zpěvák a kytarista Antimo Buonnano se vydal cestou temného umění a jeho hrůzostrašné black/death metalové hymny připomínají rané Krisiun, Angel Coprse, Impiety a samozřejmě Morbid Angel.


Celý večer odstartují s úderem osmé hodiny MALLEPHYR z Rokycan. Česká velmi nadějná odpověď na Behemoth vydala loni album Assailing the Holy na Polském labelu Mad Lion Records a patří k tomu nejlepšímu, co je zde v rámci stylu k poslechu.
Vzhledem k tomu, že je čím dál míň death metalových turné a tento styl je největší underground, co kdy byl od svého vzniku. Bude tento večer bezpochyby pro všechny fanoušky velkým svátkem. 

info:
https://www.facebook.com/events/452866221761763/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22308%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

http://modravopice.eu/
Share this games :

TWITTER