DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 17. srpna 2017

Home » » Recenze/review - ACCELERATOR - Anthropophagy Outbreak (2017)

Recenze/review - ACCELERATOR - Anthropophagy Outbreak (2017)


ACCELERATOR - Anthropophagy Outbreak
CD 2017, vlastní vydání

fro english scroll down please

Střílení brokovnicí na běžící terč. Vyděšené tváře obětí, strach v očích. Další útok, tentokrát zaplať Satan thrash metalový. 

Jsou zde ACCELERATOR, americká thrashová úderka, skupina šílených maniaků, kteří hrají ve stylu osmdesátých a devadesátých let. Pokud máte rádi třeba takové EXHORDER, TESTAMENT, INFERNAL MAJESTY, SLAYER, případně DEMOLITION HAMMER, MALEVOLENT CREATION, měli byste zbystřit svoji pozornost. Tahle smečka totiž moc dobře ví, o čem je pravý nefalšovaný thrash metal.

 

Na "Anthropophagy Outbreak" lze samozřejmě nahlížet i pohledem velkého kritika a kapelu odsoudit za nepůvodnost a označit ji za kopii. Jenže přátelé, komu to vadí? Vždyť důležitá je hlavně energie a síla, kterou z alba cítím. A té je obrovské množství. Líbí se mi zastaralý zvuk, obdivuji nápady i správně řezajícího zpěváka. Jsem moc rád, že jsem na svých toulkách internetem na tuhle smečku narazil, jinak bych byl totiž ochuzen o poctivý, šílený thrash metal, který mě pokaždé dostane do velkého mosh-pitu. ACCELERATOR na svém prvním dlouhohrajícím počinu jasně ukazují, že to myslí vážně. Novinka je jako tsunami, jako smršť, jako lavina valícího se kamení. Thrash metalové album, které vám doslova ustřelí hlavu! Vynikající!


Asphyx says:

Gun shooting on running animals. Scared faces of victims, fear in their eyes. Another attack but this time it is thrash metal one, thank Satan. 

ACCELERATOR are here, an American thrash hitting machine, a group of mad maniacs who play their music in the style of the 80s and 90s. If you like the bands like EXHORDER, TESTAMENT, INFERNAL MAJESTY, SLAYER or even DEMOLITION HAMMER or MALEVOLENT CREATION, then you should pay attention. Because this band know what the real thrash metal is about. 

You can also look at “Anthropophagy Outbreak” as a big critic and you can judge this band for not being original. But who cares, my friends? The energy is what is important and also the power which I feel from the album. And there is a lot of it on this album. I like the old sound, I admire the ideas and also the nicely cutting vocalist. I am really glad that I found this band by just looking online. Otherwise I would not hear this hones and true thrash metal which always gets me into a great mosh-pit. ACCELERATOR show us on their first long-played album that they mean their business. The new album is like tsunami, like a hurricane and like an avalanche of rolling stones. A thrash metal album which will literally smash your head! Excellent!

Tracklist:
1 Despondency
2 Anthropophagy Outbreak
3 Sexaholic
4 Deadlocked
5 Nuclear Beerfare
6 Sinister
7 When The World Turns Black
8 Killing Machine
9 Black March
10 Insomniac
11 Pale Rider
12 Hexed Mass

band:

Vocals- Joe Murray
Lead Guitar/Vocals- Tim Como
Bass Guitar- Scott Finn
Drums- Weston Mahalic

Share this games :

TWITTER