DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 7. srpna 2017

Home » » Recenze/review - BONEHUNTER - Sexual Panic Human Machine (2017)

Recenze/review - BONEHUNTER - Sexual Panic Human Machine (2017)


BONEHUNTER - Sexual Panic Human Machine
CD, LP, TAPE, Hells Headbangers

Prý vyšla nová směrnice, která zakazuje sex s nemrtvými. Jenže my jsme rebelové, my si děláme co chceme! Ctíme pradávná pravidla metalu, nenecháme se jen tak zastrašit. Vždyť co může být krásnějšího, než pořádně sexy zombie, nemám pravdu?

Poslouchám metal už od doby, kdy byl ještě hlavně zábavou. Jsem vždycky hrozně rád, když mi na recenze přijdou kapely jako jsou finští BONEHUNTER. Včera jsem byl v hospodě a donutili jsme s kamarádem servírku, aby nám pustila z mp3 jejich nové album "Sexual Panic Human Machine". Chvílemi tančili i ti co nemohou. Pořádně natlakovaný thrash/black i poctivá dávka punku opravdu dokáže rozhýbat nemrtvé.



"Sexual Panic Human Machine" je albem ve stylu starých dobrých DARKTHRONE, DESASTER, VENOM, AURA NOIR, MIDNIGHT, GEHENNAH, TOXIC HOLOCAUST. Připomíná mi pořádnou pařbu v noční márnici. Kolem se válí poházené kosti, líbáme stále dokola ty nejkrásnější lebky, pivo teče proudem. Nic neřešit, užívat si, mávat hlavou až do úplného zemdlení. U podobné hudby neumím být v klidu. Moc dobře vím, že je nepůvodní, stále stejná, ale když ono je to stále taková zábava a odvaz. Starý prašivý zvuk, nasazení hodné dávných mistrů, plesnivina, vznášející se všude kolem. BONEHUNTER umí kopnout do vrtule, rozprášit usedlý prach, zničit energií všechny pochybovače. Dejte mi další pivo a otevřete další hrob! Thrash! Metal! Black! Punk! Navždy! Skvělé album!


sumarizace:

Finští black thrashoví BONEHUNTER letos vydali album plné skvělých studených songů. Perfektní starý zvuk, riffy vytažené odněkud ze samotného podzemí a k tomu drive a energie. Novinka mrazí, jako dotyk samotné Smrti. Ne, BONEHUNTER se nemění, ale to, co hrají, dělají poctivě, s nadšením a odhodláním. Z novinky doslova tryskají černé kousky ledu. Při poslechu si přijdu jako na nějakém opuštěném hřbitově, kde právě ožívají nemrtví. Mráz, strach, tajemno, temnota a nekonečná tma. Tohle všechno na nahrávce najdete. BONEHUNTER nic nemění, hrají jen to, co umějí nejlépe. Starý, plesnivý a reálný black thrash metal. Za mě palec nahoru! Tahle deska mi koluje v krvi jako jed! Album, u kterého praskají lebky chladem! 

Asphyx says:

Finnish black thrash BONEHUNTER released this year an album full of great cold songs. Perfect old sound, riffs pulled somewhere from underground and drive and energy. The news freezes, like touch of Death itself. No, BONEHUNTER doesn't change, but when they play, they do it honestly, with enthusiasm and backbone. There are  black chunks of ice gushing from the news. When listening I'm like on an abandoned cemetery, where undead just come alive. Frost, fear, mystery, darkness and endless darkness. All of these can be found on the recordBONEHUNTER doesn't change anything, just play what they can best. Old, moldy and real black thrash metal. For me, thumbs up! This album circulates in my blood like poison! This is the album that skulls are cracking by!


Share this games :

TWITTER