DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 31. srpna 2017

Home » » Recenze/review - DYING - No Mercy for Us (2017)

Recenze/review - DYING - No Mercy for Us (2017)


DYING - No Mercy for Us
CD 2017, Sevared Records

Rodila se ve mě postupně, rostla každým dnem, každou nespravedlností, která na mě byla spáchána. Byla jako houba, plíseň, která se pomalu usazuje uvnitř. Nahlodávala mě, drtila, přetvařovala k obrazu svému. Moje vlastní nenávist.

Určitě taky někdy máte pocit, že byste nejraději vzali do ruky kladivo a šli do nejbližšího opuštěného domu vymlátit všechna okna. Zrovna nedávno jsem si říkal, že už by to bylo potřeba. A tak jsem si nasadil do uší novou desku španělských brutálních death metalistů DYING. Kladivo, ani vztek, nic z toho nebylo potřeba. Hudba ze mě zase jednou vymlátila poslední zbytky sil a zůstal jsem čistý, klidný a spokojený. Tohle album totiž očišťuje a zabíjí zároveň.


Na albu "No Mercy for Us" se vlastně neděje vůbec nic nového. Jedná se o krystalickou klasiku z doby, kdy světu vládly smečky jako IMMOLATION, NILE, SUFFOCATION a ostatní tradiční kapely. Brutalita smíchaná s temnotou a krví v přesně tom správném poměru. Nahrávka se velmi dobře poslouchá, je náležitě houpavá, dunivá, masakrující. DYING odvádějí velmi dobré řemeslo, i když samozřejmě, dnes se hraje již trošku jinak. Mě ale smrt v tomto provedení vyhovuje, mám ji v oblibě. Deska působí jako opuštěný operační sál, na kterém se nedávno stalo spousta nepravostí. Ano, ta zaschlá krev vypovídá příběhy plné násilí. Stejně jako "No Mercy for Us". Kosti praskají, střeva se válejí všude kolem a z mrazících boxů se ozývají dlouhé bolestivé skřeky. Vypadá to, že vše je v nejlepším pořádku. Máme všichni vždycky na výběr, buď vzít do ruky sekyru, kladivo a nebo si pustit brutální death metal. Troufám si říct, že po téhle nahrávce budu sahat často. Velmi dobré album, které ctí základy stylu!


Asphyx says:

Nové album DYING je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutální death desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "No Mercy for Us" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. Ve Španělsku byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!




Asphyx says:

The new album by DYING is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "No Mercy for Us" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Spain. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!


tracklist:
From Chrysalis to Worm
PU-239
Stop Breathing
Arrival Of Decadence
Tortured God
Humans
Chronicles of Insanity
Throne of Lies


band:
Share this games :

TWITTER