DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 19. srpna 2017

Home » » Recenze/review - THE EVIL DEAD - Earth Inferno (2017)

Recenze/review - THE EVIL DEAD - Earth Inferno (2017)


THE EVIL DEAD - Earth Inferno
CD 2017, Witches Brew

Miloval pohled do ohně, rád nasával to teplo. Šlehající plameny, vzrušující, olizující. Brával do rukou žhavé uhlíky, laskal se s popelem. Už to nemohl vydržet. A tak se jednoho dne polil benzínem a za řevu smíšeného z bolesti a slasti plápolal ještě dlouho poté, co už jeho duše opustila ohořelou tělesnou schránku.

Spalující oheň cítím i z nové desky argentinských maniaků THE EVIL DEAD. Ti dokáží opravdu řádně přiložit pod kotel. Jejich novinka "Earth Inferno" je poctivou ukázkou pečlivě odvedeného řemesla. Samozřejmě s vlastním ksichtem a zajímavými melodiemi.



Přiznám se, že už od prvního společného setkání s "Earth Inferno"jsem si začal podupávat nohou, bouchat rukou do stolu. Novinka je totiž velmi návykovým albem. Musíte mít sice své uši nasměřované do metalového pravěku a nebát se u hudby také pořádně odvázat, ale to jsou věci, které my, starší metalové mazáci, považujeme za jasné a potřebné pro jakýkoliv poslech. A cože vlastně na nové desce nalezneme? Inu, pořádně natlakovanou směs thrashe, blacku a heavy metalových výjezdů. Nic převratného, ale nahrávka se neskutečně dobře poslouchá. Oceňuji u hudby hlavně energii, poctivost a upřímnost. A tohle všechno mi dodávají THE EVIL DEAD mírou vrchovatou. No řekněte, co si přát víc? Možná jen nějakou pěknou zombie, která mě vyzve k tanci. Skvělá deska!


sumarizace:

Špinaví black/heavy thrasheři THE EVIL DEAD mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Argentinská thrashová kreatura se probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash/black/heavy metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi dobře!

Asphyx says:

The dirty black/heavy/thrash THE EVIL DEAD casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks  like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. Argentinian thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash/black/heavy metal that cuts like a cleaver! Very well!


Track - List:
1. Earth Inferno
2. Electric Evil Revisited
3. Forlorn
4. They Live!
5. Madness Chimes
6. Marañon
7. Song of the Hunt
8. The Sulfur Heart
9. Chariots of the Gods


Members:
Vocals: Alejandro Regueiro
Guitar/Backing Vocals: Ian Regueiro
Guitar/Backing Vocals: Michel Regueiro
Bass: Santiago Giusti
Drums: Santiago Botalla

Share this games :

TWITTER