DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 12. srpna 2017

Home » » Recenze/review - HEXHAMMER - Hexhammer (2017)

Recenze/review - HEXHAMMER - Hexhammer (2017)


HEXHAMMER - Hexhammer 
12" vinyl 2017, Filthy Rat Records

Až já budu jednou v hrobě hníti a s červy tančiti, tak bych si přál, aby mí kolegové ve vedlejších hrobech alespoň jednou za měsíc uspořádali pořádnou záhrobní party. Finské HEXHAMMER bych pozval s chutí. Zahráli by nám svoji výbušnou směs thrashe, blacku i punku a roztančili by všechny z nás, nemrtvých.

HEXHAMMER do toho řežou ve stylu VENOM, NIFELHEIM, VULCANO, MORBID SLAUGHTER, DEATHHAMMER, PENTAGRAM CHILE. AURA NOIR, DESASTER. Navíc přidávají pořádnou porci punku. Jsou jako parní válec, jako smrt v přímém přenosu. Neurvalí, šílení, odvázaní. 


Troufám si směle tvrdit, že  HEXHAMMER dělají svoji bezbožnou práci velmi dobře. Cítím z jejich hudby to správné odhodlání pro poslední věci člověka, rebelství i pořádný tlak. Mám to takhle moc rád, pro podobné špinavé rock´n´rolly jsem doslova stvořený. Vždyť co může být lepšího, než poctivá nálož plesniviny, vysypaná v té nejtemnější kobce. Mám sto chutí tančit na hrobech, líbat ty nejkrásnější zombie a otevřít si deset piv najednou. Prvotina finských válečníků se nadmíru povedla. Je zpěvná, chytlavá a řezající zároveň. Nic nového v záhrobí, ale když já mám pro black/thrash v této podobě velkou slabost. Vítejte v pekle, přátelé! Zadejte si!


sumarizace:

Špinaví black thrasheři HEXHAMMER mezi nás vyvrhli pořádně plesnivou mršinu. Ostrý, nekompromisní thrash s morbidními melodiemi, krutostí a silou. Pokud máte rádi staré, dobré poctivé časy, budete určitě spokojeni jako já. Řeže to, pálí to a kope jako splašený kůň. Songy, připomínající údery pěstí do obličeje. Finská thrashová kreatura se probudila, aby nás spálila černým ohněm. Už vás někdo někdy bodl rezavým nožem do břicha? Pocity jsou při poslechu hodně podobné. Thrash/black/punk metal, který řeže jako sekáček na maso! Velmi zabijácké!

Asphyx says:

The dirty black/punk/thrash HEXHAMMER casted up among us a really moldy carcass. Sharp, uncompromising thrash with morbid melodies, cruelty and power. If you like old good honest times, you will definitely be satisfied as me. It cuts, burns and kicks  like a runaway horse. Songs reminding punches to the face. Finnish thrash creature woke up to burn us with black fire. Have you ever been stabbed with a rusty knife into the belly? Feelings are very similar when listening. Thrash/black/punk metal that cuts like a cleaver! Very killer!

tracklist:
01. House of Death 02:48
02. Nightmare Patrol 03:48
03. Stampede 02:36
04. Eat My Dust 02:16
05. Skjöll (the Sun-Eater) 04:25
06. Midnight Maniacs 02:54
07. Syzygy 02:36
08. Witch Hunt 03:20
09. Desecrators 04:08
10. Master of the Mountain 06:22


Share this games :

TWITTER