DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 8. srpna 2017

Home » » Recenze/review - LJOSAZABOJSTWA - Sychodžańnie (2017)

Recenze/review - LJOSAZABOJSTWA - Sychodžańnie (2017)


LJOSAZABOJSTWA - Sychodžańnie 
EP 2017, Hellthrasher Productions

Hned vedle varhan, kousek od oltáře, se válí kusy lidských těl. To zase někdo jednou bojoval za víru. Znesvěcený kostel, ohořelé kříže, apokalypsa všech věřících. Nevím, proč vlastně, ale Satan opět dostal svou jasnou lidskou tvář. 

Běloruský death metal od LJOSAZABOJSTWA je černým rouhačským otiskem na zdi starého kostela. Mocné vypjaté riffy vypovídají ledacos o okultních rituálech, o děsivých zážitcích, o strachu. Člověk má opravdu pocit, že se prochází ruinami kdysi mocné katedrály. Záhrobí zase jednou zvítězilo.



Při poslechu "Sychodžańnie" občas vzpomínám na kapely jako NECROS CHRISTOS, MORTUARY DRAPE, ale i třeba MAYHEM. Působí jako zahuštěná tma, smíchaná s krví, jako bolest ukřižovaných, jako smrt v přímém přenosu. Proplétám se mezi riffy, užívám si okultní atmosféru, parádně ošklivý zvuk. Deska připomíná čerstvě otevřený hrob, starou, časem ohlodanou mrtvolu. Smrt je při poslechu hodně blízko. Vynikající black/death metalové album, které obrací kříže směrem dolů. Takhle zní samotné peklo!

sumarizace:

Morbidní album "Sychodžańnie", plné toho nejsmrdutějšího old school death metalu, se rozhodně povedla. Najdete na něm ty nejvybranější kousky zahnívajícího masa. Každý hrobník, fanoušek old school death metalu a blacku by měl zbystřit svoji pozornost. Na albu se totiž odehrávají ty nejtemnější okultní rituály, chrastí se s kostmi a drtí se lebky ostrými melodiemi. LJOSAZABOJSTWA pocházejí z toho nejhlubšího podzemí a na jejich hudbě je to znát. Je ostrá, studená a špinavá, jako opuštěný hrob. Vítejte v zemi zla a beznaděje! Death blacková nahrávka, která vás spálí na popel!

Asphyx says:

Morbid album "Sychodžańnie" of the most stinking old school death metal is definitely succeeded. You can find here  the primest pieces of rotting meat. Each gravedigger, a fan of old school death metal and black should sharpen his attention. The album is the darkest place of occult ritualsthe bones are rattling and skulls are crushed with sharp melodies. LJOSAZABOJSTWA come from the deepest underground and this is evident on their music. It is sharp, cold and dirty like abandoned grave. Welcome to the land of evil and despair! Death black recording that will burn you to ashes!

Share this games :

TWITTER