DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 3. srpna 2017

Home » » Recenze/review - PHYLACTERY - Necromancy Enthroned (2017)

Recenze/review - PHYLACTERY - Necromancy Enthroned (2017)


PHYLACTERY - Necromancy Enthroned
CD 2017, Unspeakable Axe Records

Zmítal jsem se již dlouho v šílených křečích. Jako bych měl někde uvnitř svého těla obrovského cizopasníka, který tam hlodá, kouše, drtí a dělá mu šíleně dobře, když skučím bolestí. Hnil jsem ze své podstaty, rozkládal jsem se. Nebylo divu, mým častým společníkem byla nová deska death thrashových válečníků PHYLACTERY.

Ti se zhlédli ve starých postupech, vytáhli na světlo boží nekonečné chuchvalce zhuštěné tmy, pootevřeli dveře do samotného pekla, aby k nám nehodným mohl vanout zatuchlý smrad záhrobí. Pokud máte rádi dávný metalový svět a vyrůstali jste s kovem v srdci, myslím, že by se vám tihle šílenci mohli líbit.



"Necromancy Enthroned" stylově navazuje na starodávný death a thrash metal. Slyším zde ozvěny POSSESSED, DECEASED, SACRIFICE, NOCTURNAL GRAVES, MORBID SAINT. Vezměte smrtící postupy devadesátých let, smíchejte je s rezavým thrashem a máte před sebou desku, která ostudu v márnicích určitě neudělá. Nic pro zhýčkaného současného hudebního intelektuála, ale spíš překapaná špína, sněť, smrad a válka s nebem. Hraje se jednoduše, o to víc nadšeně a uvěřitelně. A já tak nemůžu jinak, než ze své podstaty jen a jen chválit. Vedle mě sedí partička nerudných umrlců. Chtějí čerstvou krev! Dál tančím mezi pavučinami, nastavuji tvář hnilobě a album si neskutečně užívám. Death thrash metal, který je poctivým echem z onoho světa. Skvěle!


sumarizace:

"Necromancy Enthroned" je temným poselstvím z onoho světa. Pokud bychom hledali nějaké vyslance záhrobí, museli bychom zákonitě narazit na kanadské death metalisty PHYLACTERY. Fascinuje mě přístup, jakých uchopila kapela staré smrtící pořádky, přetransformovala je to dnešní doby a stvořila album, které připomíná rozzuřené monstrum. Peklo opravdu existuje! Novinka těchto maniaků je toho jasným důkazem. Narovnejte prašivé kosti do úhledných hromad, otevřete dveře do záhrobí a povolejte nemrtvé! Kanadští uctívači old school death/thrash metalu jsou zde! Řvou mocně, hlasitě a jejich hlas je podobný samotné Bestii. Skvělé nápady, temná a zlá atmosféra, naléhavost, dravost. Tohle všechno dělá z posledního CD PHYLACTERY absolutně zahnívající záležitost. Album bylo nahráváno snad někde v podzemí, v opuštěných chodbách vedoucích do obrovské márnice. Old school death/thrash metal, který vás na věky prokleje! Smrt je při poslechu velmi blízko! Zlo přichází. Excelentní nahrávka!

Asphyx says:

"Necromancy Enthroned" is a dark message from the world beyond. If you were looking for delegate from the world beyond you would have to find these Canadian death metal band PHYLACTERY. I am fascinated by their attitude – they hold the old deadly orders transformed them into today´s world and made an album which sounds like an angry monster. The Hell is real! This album proves it. Line up your ashy bones into neat lumps, open the doors into the world beyond and call the undead! These Canadians which worship old school death/thrash metal are here! They are screaming so powerfully and loudly! Their voice is like the Beast itself. Great ideas, dark and cruel atmosphere, immediacy, drive. This is what makes the new album by PHYLACTERY something absolutely mouldy. The album was recorded in the underground in abandoned halls which lead into an enormous dead house. Old school death/thrash metal which will curse you forever! The Death is very close when you listen to this album! The evil is coming. Excellent record!


Track List:
1. Risen Restless Dead
2. Wisdom of Heretics
3. Fulminations
4. Morbid Existence
5. King of Ruin
6. Where I Dwell
7. Enslaved by the Dawn
8. Eyes of Fear and Flame
9. Bubonic Undeath
10. Unholy Empire
11. Eat of My Disease


Members:
K.T. - Vocals/Drums
T.G. - Guitars
J.M. - Bass

www.facebook.com/Phylacterydeaththrash/
Twitter.com/phylacteryband
http://unspeakableaxerecords.com
unspeakableaxerecords.bandcamp.com/
www.facebook.com/unspeakableaxerecords
https://twitter.com/UARMetal
Share this games :

TWITTER