DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 27. září 2017

Home » » Recenze/review - BLACK BLOOD INVOCATION - Black Blood Invocation (2017)

Recenze/review - BLACK BLOOD INVOCATION - Black Blood Invocation (2017)


BLACK BLOOD INVOCATION - Black Blood Invocation
MCD 2017, Deathrune Records

Hledali jsme spolu okultní jiskru v bestiálním black death metalu. Jenže ona všechno to zlo neustála a propadla Satanovi. Mumlala po večerech podivné formule, sloužila obrácené mše. Ztracená, zatracená, zničená vlastními démony. Kolik z vás ještě propadne peklu? 

Pokud budete poslouchat nahrávky jako "Black Blood Invocation" řeckých maniaků stejného jména, tak asi mnozí. Jejich smrtící kov ve stylu ARCHGOAT, DEMONCY, VON je natolik zahalen rouchem špinavosti a zla, až se stává velmi přitažlivým. Ošklivý zvuk, nekompromisní rouhání. Podzemí zase jednou vyvrhlo na povrch čistou smrt.




"Black Blood Invocation" je morbidní ochutnávkou z onoho světa. Je šílenstvím, páchaným každý den na všech věřících. Schválně, zkuste si je naládovat do hlavy a pak se pokřižujte s konečky prstů smočenými ve svěcené vodě. Uvidíte, co to s vámi udělá. Možná také uvidíte pentagramy na zdech, uslyšíte šepot nemrtvých a vaši mysl zakryje na dlouhou dobu temnota. Bestiální black death metal, který smrdí sírou na sto honů! Velmi dobře!

sumarizace:

"Black Blood Invocation" je deskou, která má velmi nakažlivou atmosféru. Připomíná výše zmíněné rituály natolik uvěřitelně, že by na CD mělo být nalepeno varování před zlými silami. Black death metal je zde špinavý, uvěřitelný a nepostrádá velmi silné melodie. Desku si užívám úplně stejně jako pravé okultní obřady. Řekové hrají s nadšením, energií a dokážou vtáhnout do své nečisté hry. Jejich kruté příběhy opravdu ožívají a znesvěcují vše svaté. Z malé vesnice, ležící na úpatí hory, se vydal dlouhý průvod. Na nosítkách sedí další oběť. Démoni si žádají další a další maso. Ženy naříkají, muži mají zachmuřené tváře. V čele zástupu stojí členové kapely a nesou v rukou obrácené kříže. Zvony se opět houpají do kroku. Chodí to tady tak odjakživa a byla by škoda něco měnit. Pravý bezbožný black death metal!

Asphyx says:

"Black Blood Invocation" is an album with a contagious atmosphere. He recalls the dark rituals so believable that the CD should contain a warning against evil forces. This is Black Death Metal which  is dirty, believable and not lacking very strong melodies. This Album ..I enjoy exactly the same way as true occult rites. Greece maniacs are playing with enthusiasm, energy and are able to draw up their dirty play. Their cruel stories really come to life while desecrating everything holy. Totally right godless black/death metal!

Share this games :

TWITTER