DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 24. října 2017

Home » » Recenze/review - GAME OVER - Claiming Supremacy (2017)

Recenze/review - GAME OVER - Claiming Supremacy (2017)


GAME OVER - Claiming Supremacy
CD 2017, Scarlet Records

Maso nasekejte na jemno, hezky na malé kousky. Aby se lépe polykalo. Ne, nevadí, že je syrové a nasáklé krví. Tím lépe, alespoň půjde dobře do krku. Jen bych příště poprosil trošku víc ostřejšího koření. Jinak v pořádku, děkuji.

Italští thrasheři GAME OVER nám letos umíchali vskutku dobrý pokrm. Fanoušci třeba takových ULTRA-VIOLENCE, HAVOK, LOST SOCIETY, LICH KING, VIOLATOR musí být spokojeni. A proč vlastně jmenuji až smečky z nové thrashové vlny? Protože kvalit svých praotců samozřejmě nedosahují. Pořád se jedná svým způsobem o kopii, i když velmi zdařilou. Osobně mě trošku rozčiluje zpěvákovo frázování stylem staré METALLICY. Jinak ale nemám větších námitek.




Někdo na oprášený trakař thrashového šílenství nasedl, jinému není příliš po chuti. Záleží na každém z vás. Osobně to mám nastavené tak, že se mi noví GAME OVER vcelku líbí, jen bych je namočil na noc do kanálu. Potřebovali by trošku ušpinit, přidat víc tlaku, energie, takového toho jemného jiskření, které mám u tohoto stylu tolik rád. Každopádně, dovedu si představit, že nejeden fanoušek stylu bude mít jejich nášivku na své džínové vestě. Novinka "Claiming Supremacy" je tak u mě hodně o náladě, o chuti. Jak říkám, chtělo by to přidat trošku ostřejšího koření a budu si pomlaskávat. Zatím dobrý, ale ne vynikající. Nechte si chutnat!



sumarizace:

Albu možná chybí kousek nějakého neotřelého koření, nějaký lépe zapamatovatelný nápad. Kapela, pokud se chce dál vyvíjet a zlepšovat, by měla příště přeci jen trošku víc zapracovat na originalitě, možná i zajímavější produkci. Jinak ale nemám s deskou absolutně žádný problém. A to je možná trošku špatně. Skupina, jako by se trošku bála se odvázat, pustit se do něčeho nového, zajímavějšího. Uvidíme příště, třeba nás překvapí. Cesta, kterou si GAME OVER vytyčili a po níž jdou, není vůbec lehká, podobně znějících smeček je dnes deset na jednom uříznutém prstu. Jinak se ale jedná o velmi dobré, slušně poslouchatelné album, které vám nakope zadnice. Solidní, tradiční pojetí thrash metalu, dobré nápady a uvěřitelné nasazené ale dělají z téhle desky hodně chutnou krmi. S nahrávkou tak nemám žádný zásadní problém. Všechno hezky odsýpá, má to drive i sílu. Jen tak dál! Velmi solidní album!


Asphyx says:

This album is lack of some piece of interesting spice, something more memorable idea. This band should work more on originality of themselves and maybe on their production if they want to be better and developed. But I have no other problems with this album. And maybe that´s the problem. The band seems to be afraid to go crazy and try something new, more interesting. We´ll see next time and maybe the band will surprise us. The road where these guys GAME OVER go is not easy at all because there is more than 10 bands on every chopped finger which sounds similar. But this is a very good and easy to listen album which would kick your ass. Solid, traditional type of thrash metal, good ideas and believable ideas makes this album very good as a tasteful meal. I don´t have any big problem with this album. Everything flows and it has a drive and power. Good job! Very solid album!


tracklist:
1. Onward to Blackness
2. Two Steps into the Shadows
3. Last Before The End
4. My Private Nightmare
5. Blessed Are the Heretics
6. Eleven
7. Broken Trails
8. Shattered Souls
9. Lysander
10. Show Me What You Got

band:
• Reno - Bass/Vocals
• Ziro - Guitar
• Sanso - Guitar...
• Vender - Drums


Share this games :

TWITTER