DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 27. listopadu 2017

Home » » Recenze/review - SEPULCRATION - Rerum Demoni (2017)

Recenze/review - SEPULCRATION - Rerum Demoni (2017)


SEPULCRATION - Rerum Demoni
EP 2017, vlastní vydání

Stále mě baví prolézat neskrytější kouty podzemí. Nasávat do plic plíseň i zkažený vzduch. Potkávat nemrtvé, nahlížet do opuštěných kobek. Natočím hlavu po směru zvuku. Zrychlím krok. Mám totiž neodbytný pocit, že zde někdo hraje pravý nefalšovaný old school death metal.

Ano, je to tak, SEPULCRATION z Madridu mi poslali na recenzi své EP  "Rerum Demoni". Z přehrávače se na mě doslova vyhrne devadesátkový smrtící kov. Je v něm v přesném poměru namíchána jednoduchost, nečisté síly a všechny nechutné záhrobní praktiky. Ulehněte do rakví a slyšte slova Satanova!



"Rerum Demoni" je v některých momentech až "primitivním" albem. Jde k samotným kořenům stylu, vybírá si z něj ty nejshnilejší kousky masa, aby vám je pak spolu s pavučinami chrstli přímo do obličeje. Nečekejte žádnou modernu, ani přemýšlivé melodie, ale jen syrové rouhání pomocí death metalu. SEPULCRATION nejsou originální, nejsou vlastně ani ničím výjimeční. Přesto mě na jejich tvorbě něco přitahuje. Možná je to temná jiskra, vznášející se všude kolem, možná prašivina, oddanost stylu. Kdo ví? Každopádně, zrovna v této roztřískané rakvi se rochním rád a s chutí. EP vyznívá v některých momentech až příliš monotónním dojmem, ale to nám, padlým andělům dávno nevadí. Old school death metal! Já říkám - ano!



sumarizace:

Otevřete dveře do pekla! Vítejte v záhrobí! Takto nějak si představuji, že se má hrát old school death metal. Studené smrtící melodie se zde potkávají s plesnivinou a podzemím. Všechny skladby znějí značně starodávně, morbidně, šíleně a zběsile. Deska jako by ležela dlouho v nějaké hrobce a letos byla vyvržena na světlo boží. Smrtící kov v podání SEPULCRATION je ostrý, špinavý a zákeřný. Jestli máte rádi old school, tak si určitě přijdete na své. Staré mokvající metalové inferno, které rozdrtí vaše kosti! Pravý prašivý death metal, který vám způsobí noční můry! 

Asphyx says:

Open the door to hell! Welcome to the crypt! This is how I imagine playing of old school death metal. Cold deadly tunes are meeting here with mildew and underground. All songs sound very old, morbidly, madly and furiously. The record is like lying in a tomb for a long time and sprewing out this year into the light of God. The deadly metal by SEPULCRATION is sharp, dirty and treacherous. If you like old school, so you  will be certainly satisfied. Old weeping metal inferno that will crush your bones! Right mangy death metal that will cause you nightmares!

Tracklist:
01. Tribute to the Gods
02. Vermination
03. Triumph of decay
04. Doomed forever
05. Cemetery

Share this games :

TWITTER