DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 3. prosince 2017

Home » » Recenze/review - MASTER and DEHUMAN - Decay into Inferior Conditions (2017)

Recenze/review - MASTER and DEHUMAN - Decay into Inferior Conditions (2017)


MASTER and DEHUMAN - Decay into Inferior Conditions
12" vinyl, CD 2017, XenoKorp

V pekle se to musí vařit a underground se musí podporovat! Splitko legendárních MASTER a belgických DEHUMAN mi udělalo velkou radost. Člověk si chodí takhle podzemím a najednou na něj vyskočí z rakve informace o tom, že bylo nahráno naživo sedm skladeb (čtyři od MASTER z Helsinek a tři od DEHUMAN z koncertu v Bruselu). Jedná se přesně o ty kousky starého death metalu, které budete protáčet ve svém přehrávači stále dokola. Má to jen jednu podmínku. Musíte věřit v pravé podzemí!



"Decay into Inferior Conditions" jsem slyšel poprvé, když jsem přišel dlouho v noci domů a nechtělo se mi spát. Zavřel jsem dveře do pokoje, přidal volume a najednou měl neodbytný pocit, že jsem s kapelami na koncertě, pařím v první řadě a řvu z plných plic. Sny nepřicházejí a místo toho si raději otevřu další pivo a rakev. Opravdovost se ukrývá v upřímnosti a našich zahnívajících srdcích. Pánové z obou smeček to moc dobře vědí! Přehrabujeme se spolu ve starých kostech, drtíme lebky pod údery kladiv a nasáváme s chutí veškerou zatuchlinu, která se kolem a ve skladbách vznáší. Prašivý, reálný death metal navěky a nikdy jinak! Vynikající záležitost a sběratelská povinnost!




sumarizace:

Split "Decay into Inferior Conditions" mi připomíná exhumaci dvou hrobů současně. Obě kapely dodaly skvělé morbidní skladby ve starodávném stylu. Nahrávku ocení převážně old school death metaloví gurmáni, kteří rádi tráví dlouhé hodiny ve stínu. Setkání MASTER a DEHUMAN se rozhodně povedlo a je syrovým masem, hozeným vám přímo do obličeje. Sedm ostrých skladeb vás rozseká na malé části. Old school death metal ve své krystalické podobě! Skvělý morbidní zážitek!

Asphyx says:

Split "Decay into Inferior Conditions" reminds me of the exhumation of two graves at the same time. Both bands gave great morbid songs in old-time style. The recording will appreciate mostly old school Death Metal foodies who love spending long hours in the shade. Meeting MASTER and DEHUMAN has done well and it is raw meat thrown in your face. Seven sharp songs cut you into small pieces. Old school death metal in its crystalline form! Great morbid experience!


> LINE UP
MASTER
• Paul Speckmann - Bass & Vocals
• Alex Nejezchleba - Guitars
• Zdenek Pradlovsky - Drums

DEHUMAN
• Andrea Vissol - Bass & Vocals
• Rafael Sellekaerts - Guitars
• Lou-Indigo Triagone - Guitars
• Laye Louhenapessy - Drums

> LINKS
DEHUMAN @ Facebook

Share this games :

TWITTER