DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 20. ledna 2018

Home » » Nový design a pár změn/new design - blog DEADLY STORM!

Nový design a pár změn/new design - blog DEADLY STORM!


Aloha přátelé,
o změně designu uvažuji již dlouho. Po 3,5 letech zkušeností, s každodenním psaním na blog, vylezly na povrch věci, které chci změnit. Nebudou to razantní změny, ale budou, protože:

1. zruším novinky po straně blogu. Zpravodajských metalových webzinů jsou desítky a můj prvotní nápad - budeme se navzájem podporovat - nefunguje. Tedy, z mé strany ano. Netřeba dále rozebírat.

2. Propagace koncertů - je s tím hrozná práce a zabírá mi to na blogu místo pro články. Vstupenky si kupuji, akreditace nežádám a ani nedostávám. A stejně dneska všechno všichni řeší na sociálních sítích. Uveřejním článek s propagací, ale nebudou u mě viset plakáty, tedy budou, ale třeba jen dva bokem. O kom a kdy se vydá článek rozhoduji já, nikdo jiný. 

3. V jednoduchosti je síla. Nový design bude přehlednější, svěží a modernější. Za dobu svého psaní už tak nějak vím, co se čte nejvíc, co méně a co nikoho moc nezajímá. Na titulní stránce bude více článků, které v současnosti občas zapadnou. Také by měly být na titulu delší dobu.

4. Fotky - abych pravdu řekl, tak mě baví fotit na koncertech čím dál tím méně. Dneska každý druhý web odbude získanou akreditaci hromadou fotek - je jich všude tuny a většinou jsou nic moc, to radši něco napíšu a udělám jen pár momentek pro představu. Fotoreporty samozřejmě zachovám, ale fotky budu vybírat, nebude jich tolik. Nově nebudu obsluhovat "nasdílené" fotogalerie na rajčeti apod. Fotky budou jen na blogu. 

5. Články - jak asi jistě víte, má kadence je velká. Pořád mě to baví. Jasně, časem vyplynuly určité okolnosti, kdy mají u mě některé kapely i labely stop. Důvody jsou buď absolutní "nespolupráce" nebo je prostě nechci podporovat (nebo jen nemám rád:)). O tom, zda recenzi napíšu pořád rozhoduji jen já. Kapel jsou stovky na každém rohu, můj filtr není všemocný, ale nedivte se, když na nějakou recenzi budete čekat dlouho nebo prostě nebude. Někdy prostě jen nemám na desku náladu, někdy se zdrží v překladu a někdy ji objevím až po měsících.

Do budoucna budeme pokračovat v rozhovorech s "velkými" kapelami (už jich máme zase pár připraveno).

A ano, i nadále budou mé recenze hodně subjektivní, plné pokusů o popsání slyšených emocí. Budu psát dál svým vlastním stylem. Koneckonců, ani to jinak neumím. 

ukázka designu zde:




6. Festival - 17.3. vypukne další (12) pokračování DEADLY STORM FESTIVALU. Jak jste si už asi všimli, festival má své vlastní stránky: http://festivaldeadlystorm.blogspot.cz/. Letos jsme učinili takový pokus. Uděláme ho ve velkém stylu. Uvidíme, co vy na to. Když přijdete, stane se z toho tradice, další střípek z naší podpory undergroundu. Tak dorazte, ať na tom neproděláme kalhoty a ať si mají kapely taky někde v budoucnu zahrát.  

Původně jsem chtěl udělat z DEADLY STORM rovnou regulérní stránky, jenže pak mi došlo, že by to nebylo ono. Nejsme další webzine, jsme jiní, jsme fanoušci (to je jak slogan do voleb, co?)! Jsme a budeme nadále blog, stránka, která podporuje underground. 

Moc si vážím vaší přízně, od vánoc jsme/jste zvedli zase obrovským (o 500 - 1000 návštěv za den!) způsobem čtenost. Jste fakt úžasní, děkujeme! Buďte prosím trpěliví, pokusím se rekonstrukci blogu co nejvíc zkrátit. Ať vás provází síla, přátelé! Díky za vše!

DEADLY STORM BLOG will be in reconstruction soon, please, be patient! Thank you!

Share this games :

TWITTER