DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 12. ledna 2018

Home » » Recenze/review - SCAPHISM - Unutterable Horrors (2018)

Recenze/review - SCAPHISM - Unutterable Horrors (2018)


SCAPHISM - Unutterable Horrors
CD 2018, Horror Pain Gore Death Productions

for english please scroll down

Na oltář death metalu bylo obětováno další tělo. Už dlouho mě drželi v temné kobce, týrali chladem i pálením žhavého železa. Na smrt jsem se těšil, byla pro mě vysvobozením. K mému odchodu z tohoto světa hrála smečka SCAPHISM. Když jsem umíral, na mé tváři se objevil vědoucí úsměv.

Ano, maniakální death metalisté SCAPHISM moc dobře vědí, jak zacházet se smrtelnou nákazou. Jejich ostré a nekompromisní riffy vám proniknou do hlavy jako ostré hroty důmyslného stroje na zabíjení. Chorobný vokál, thrashující pasáže, smrtelný výraz, to jsou SCAPHISM. Umírání s jejich novou deskou "Unutterable Horrors" je tak snadné.



"Unutterable Horrors" je ostrým, nekompromisním materiálem, který vás zasáhne na těch nejcitlivějších místech. Inspirace CANNIBAL CORPSE, VOMITORY, MALEVOLENT CREATION se sice nezapře, ale SCAPHISM ještě navíc přidávají pořádnou porci svých hnilobných nápadů. Mé tělo se možná postupně rozpadá zakopáno ve studené zemi, ale pokud začne hrát tato deska, spolu s ostatními zombie znovu ožijeme. Skladby odsýpají jako lavina z kostí, železa a hnisu. Z desky cítím starý poctivý death metalový feeling. Masakruje mě, drtí, ničí a absolutně válcuje. Album doporučuji všem, kdo mají rádi klasický death metal, protknutý thrashovými pasážemi. Rozsekejte mě na tisíc kousků, rozemelte na prach, ale tuhle desku budu poslouchat stále dál. Tradiční death metal, který vás doslova vykostí! Velmi dobře!



Asphyx says:

Another body on the death metal altar has been sacrificed. I have been held in a dark cell, mistreating by cold and burning of hot iron. We looked forward for the death and it was a deliverance. To my leaving from this world the band SCAPHISM was playing their songs. When I was dying on my face was a knowing smile. 

Yes, the maniacal death metal band SCAPHISM know how to do a fatal infection. Their sharp and uncompromising riffs will go right into your brain like sharp spikes of a sophisticated killing machine. Sick vocal, thrash passages, death expression, this is SCAPHISM. Dying with their new album “Unutterable Horrors” is so easy. 

“Unutterable Horrors” is a sharp, uncompromising material which hits you on the most sensitive places. The inspiration by CANNIBAL CORPSE, VOMITORY, MALEVOLENT CREATION is visible but SCAPHISM add a great portion of their rotten ideas. My body might be buried in the cold ground but when the album starts to play me and other zombies will become alive again. Those songs goes nicely like an avalanche of bones, iron and putridity. I feel the old real death metal feeling from this album. It massacres me, crushes and destroys but also totally rolls me. I recommend this album to ones who like classic death metal with some thrash passages. Cut me into thousands of small pieces, grind me to dust but I will still listen to this album. Traditional death metal which will literally bone me. Very good!

TRACK LISTING:
1. Gruesome Unmentionables And Unutterable Horrors
2. Malapropos Cardiectomy
3. Mitte Eos Ad Infernos
4. Vaults Of Pestilence
5. Trepanate The Undesired
6. The Feaster From The Stars
7. Excoriated And Excarnated
8. Hypovolemic Purification

band:
Tony Jordan - Vocals
Evan Woolley - Guitars
Alex Fewell - Drums
Erik Jordan - Bass

https://www.facebook.com/Scaphism/
www.scaphism.bigcartel.com
www.horrorpaingoredeath.com
www.hpgd.bandcamp.com
www.facebook.com/horrorpaingoredeath
Share this games :

TWITTER