DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 13. dubna 2017

Home » » Recenze/review - DEVIL - To The Gallows (2017)

Recenze/review - DEVIL - To The Gallows (2017)


DEVIL - To The Gallows
CD 2017, Soulseller Records

Věděli jste o tom, že ďábel má převážně velmi charismatickou tvář? Ne? Tak to si potom poslechněte nové album doom/heavy metalových šílenců DEVIL z Norska. Chytlavé riffy, chladná atmosféra, hitový potenciál a k tomu neskutečná schopnost kapely napsat motiv, který se vám dostane doslova pod kůži. Jestli máte rádi staré BLACK SABATH, DOOM, ale i třeba JUDAS PRIEST, PENTAGRAM, SAINT VITUS, GRAND MAGUS, tak rozhodně neváhejte. Přiznám se, že mě osobně přijde novinka natolik skvělá, že si skladby z ní notuji už mnoho dní. Téhle kapele to žeru opravdu i s navijákem.



"To The Gallows" je počinem, který se na vás zpočátku usmívá, je ale také našeptávačem, vnucující vám do uší slova plná chladu, jedu a smrti. Perfektní zvuk a skvěle zpracované vokály dělají z novinky neskutečně návykové album. Připomíná mi setkání se starými přáteli na hřbitově. Vyprávíme si o starých časech, rozvážně se houpeme do rytmu a užíváme si zimu v kostech. Co na tom, že někteří jsou již dávno mrtví? Hudba je zde dokáže oživit, roztančit a rozproudit jejich dávno ztuhlou krev. DEVIL letos nahráli opravdu skvělou desku, doslova narvanou skvělými skladbami. Jasně ukazují, že doom/heavy metal v tomto provedení je nadčasový. Mé kosti se lámou chladem! Vynikající nahrávka!


sumarizace:

"To The Gallows" je počinem, který se na vás zpočátku usmívá, je ale také našeptávačem, vnucující vám do uší slova plná chladu, jedu a smrti. Perfektní zvuk a skvěle zpracované vokály dělají z novinky neskutečně návykové album. Připomíná mi setkání se starými přáteli na hřbitově. Vyprávíme si o starých časech, rozvážně se houpeme do rytmu a užíváme si zimu v kostech. Co na tom, že někteří jsou již dávno mrtví? Hudba je zde dokáže oživit, roztančit a rozproudit jejich dávno ztuhlou krev. DEVIL letos nahráli opravdu skvělou desku, doslova narvanou skvělými skladbami. Jasně ukazují, že doom/heavy metal v tomto provedení je nadčasový. Mé kosti se lámou chladem! Vynikající nahrávka!

Asphyx says:

"To The Gallows" is a stuff first laughing at you, but also trying to suggest to your ears words full of coldness, poison and death. Perfect sound and excellent vocals are doing a really addictive album from the news. It’s like some meeting with old friends on the graveyard. We are talking about old times, swinging in the beat and enjoying coldness in our bones. 

Who cares that any have been dead for a long time? Music here can alive, dance and stimulate their stiff blood. DEVIL have recorded an excellent album this year, full of great songs. They show clearly that doom/heavy metal in this version is timeless. My bones are breaking down with cold. Great recording!

Tracklist:
1. To The Gallows
2. Trenches
3. Dead Body Arise
4. Regulators
5. Reaper's Shadow
6. Peasants & Pitchforks
7. Jumping Off The Edge Of Time
8. David & Goliath
9. Cemetery Still

band:
Stian Fossum - guitar
Ronny Østli - drums
Thomas Ljosaak - bass
Kai Wanderås - guitar
Joakim Trangsrud - vocals

Share this games :

TWITTER