DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 19. dubna 2017

Home » » Recenze/review - MILKING THE GOATMACHINE - Milking in Blasphemy (2017)

Recenze/review - MILKING THE GOATMACHINE - Milking in Blasphemy (2017)


MILKING THE GOATMACHINE - Milking in Blasphemy
CD 2017, Noise Art Records

"Kůzlátka, kůzlátka, otevřete svoje vrátka, já jsem vaše maminka": ozval se za dveřmi úlisný hlas. A kůzlátka ve své vrozené tuposti otevřela. Byla ihned zmasakrována, naporcována a rozemleta do masokostní moučky.


Ano, srandisti MILKING THE GOATMACHINE jsou zde se svoji novou deskou, která bude pro spoustu z vás možná až moc krvavým soustem. Němečtí grindeři, hrající ve stylu MISERY INDEX, THE ROTTED, šli ještě dál a letos můžete na novince slyšet i odkazy na slam, black, death metal. Deska je sice pořád na vlně vtipkování, ale je také o hodně temnější, ostřejší a propracovanější než minulé počiny.



"Milking in Blasphemy" si dělají legraci ze všech těch dnešních krutopřísných kapel, tvářících se, jakoby spolkly sadu hřebíků. Riffy, ani nápady zde nejsou nijak nové, ale občas jsem si říkal, že celá tahle kozlí parodie je mnohokrát lepší, než to, co předvádějí někteří "tvrďáci". Pro poslech si prosím vezměte lahev mléka od všech rohatých, zasmrádlý sýr a dobrou náladu. Jinak ji nepochopíte. Nutno si uvědomit, že se jedná o nadsázku. Samozřejmě, všechno nejlépe vynikne naživo. Příklon ke smrtícímu kovu se mi líbí. Není divu, je moji součástí a splněna je základní myšlenka toho všeho -  bavím se, usmívám a podupávám si nohou. Víc myslím dodávat netřeba. Temná grind death metalová taškařice, která zaujme.


sumarizace:

MILKING THE GOATMACHINE nám letos dodali pořádně prohnilý kus nakaženého masa. Propracované grindové skladby se vám zakousnou do hrdla, jako pořádně naštvaný pitbul. Tahle deska je jako apokalypsa lidské mysli, jako tsunami, jako krvavý masakr v nějaké opuštěné vesnici. Po poslechu nezůstane kámen na kameni a váš mozek bude vybělený jako čerstvě ohlodané kosti. Během setkání s deskou mě napadají slova jako šílené, extrémně morbidní, totálně energické. Jestli někdo dobře ví, jak to tady bude vypadat po jaderném výbuchu, tak to jsou právě MILKING THE GOATMACHINE! Pro mě osobně překvapení a příjemný death/black grindový zážitek!

Asphyx says:


MILKING THE GOATMACHINE delivered a good piece of rotten infected meat. Sophisticated grind songs bite you into your throat, like really angry pit bull. This album is like the apocalypse of the human mind, like a tsunami, like a bloodbath in an abandoned village. When I'm listening the words like crazy, extremely morbid, totally energetic are coming into my mind. If someone knows how this place will look like after a nuclear explosion, so this is just MILKING THE GOATMACHINE! For me personally a surprise and nice death/black grind experience! 

Tracklist:
01. Farm of Northern Darkness
02. Nemesis Bettina
03. Straw Bale Apocalypse
04. Milking in Blasphemy
05. Add the Horn of Winter
06. Freezing Hoof
07. Goats in a Throne Room
08. Where Fat Angels Cry
09. Milk Churn Funeral
10. GoatEborgian Hunger
11. Sliden Christi
12. Wolves upon the Cross
13. Goat Mans Child
14. Endzitze
15. G.O.A.T.M.A.C.H.I.N.E
16. In the Shedside Eclipse

band:
Goatfreed Udder - Studio Guitar/Bass, Live Guitar
Goatleeb Udder - Studio Vocals/Drums/Guitar/Bass, Live Vocals, Drums
Steve Shedaway - Live Bass
Lazarus Hoove - Live Guitar

Share this games :

TWITTER