DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 13. listopadu 2017

Home » » Recenze/review - INFEST - Addicted To Flesh (2017)

Recenze/review - INFEST - Addicted To Flesh (2017)


INFEST - Addicted To Flesh
CD 2017, Defying Danger Records

for english scroll down please

Ve starých knihách bylo již dávno popsáno, tak má znít pravý nefalšovaný death thrash metal. Srbští maniaci INFEST určitě četli stejné spisy jako já. Jejich letošní album "Addicted To Flesh" se totiž opravdu podařilo. A to tvrdím z pozice člověka, kterému jejich předchozí desky zase tolik nevoněly.

Tento rok se ale pánům povedlo namíchat opravdu nechutný poctivý koktejl klasických melodií. INFEST sice znějí pořád starodávně, ale o to víc uvěřitelně a špinavě. Jednotlivé skladby se mi zaryly do hlavy až nebývalou silou. I přes občasné sklouznutí k monotónnosti se jedná o počin, který musí rozhýbat i nemrtvé.


Pro nás, starší a pokročilé posluchače je "Addicted To Flesh" velmi čitelnou a přehlednou zprávou z onoho světa. Odkazy na MALEVOLENT CREATION, DARK ANGEL, DEMOLITION HAMMER, ale i třeba takové VADER, či první alba SEPULTURY jsou čitelné snad ve všech skladbách. Nijak mi to nevadí, připadám si totiž jako na návštěvě v dávno opuštěné kobce. Předčítáme spolu s kapelou ze starých spisů a já si novinku neskutečně užívám. Kapela přenesla na nahrávku svoji pověstnou, živočišnou energii, kterou jsou při živých vystoupeních pověstní. Já INFEST zkrátka jejich válku z nebem věřím. Novinka je také pro mě jejich prvním albem, které mě opravdu rozsekalo. Cítíte také tu síru, která z jednotlivých melodií doslova odkapává? Slyšíte to pekelné hřmění? Vítejte v pekle! Dnes v něm budou vystupovat INFEST. Nebe zase hoří! Skvělé old school death thrashové album, které vám vypálí cejch do vašich duší!



Asphyx says:

In old books has been written who the real death thrash metal should sound like. Serbian maniacs INFEST has probably been reading those books. Their new album “Addicted to Flesh” is really good. And I did not like their previous albums so much.

This year those gentlemen mixed a disgusting and real cocktail of classic melodies. INFEST sound ancient still but they are also believable and dirty. Each song got stuck in my head with unexpected power. They sometimes go to the monotonousness but this album is an album which will make death people dance. 

For us, older and advanced listeners, the album “Addicted To Flesh” is very readable and clear message from the world beyond. There are readable links to other great bands in each song, bands like MALEVOLENT, CREATION, DARK ANGEL, DEMOLITION HAMMER or even VADER or the first albums by SEPUTLURA. I do not mind that at all and I feel like visiting long time ago abandoned dungeon. I and the band are reading together the old books and I really enjoy their new album. The band brought us an album which has their well-known animal energy which is really famous during their live performances. I just believe INFEST and their war with the sky. This album is also the first album for me which really killed me. Do you also smell the sulphur which drops from their melodies? Do you hear the hell thunder? Welcome to the hell! Today, INFEST have their concert here. The sky is burning again! Great old school death thrash album which will burn you a mark into your souls!


Tracklist:
1. Intro
2. Hail The Mother War
3. Deathrash Legion 666
4. Addicted To Flesh
5. I Bring You War
6. Nailed To Your Spine
7. Stigmatized
8. The Blind One Leads The Way
9. The Awakening Failed

band:

Vandal,
Zombie,
Tyrrant,
Vrag

Share this games :

TWITTER